Folketingsvalg og Folkefly

Jesper Rungholm.

Jesper Rungholm.

INDENRIGSFLY: DAT indsætter ekstra afgange til Folkemødet i forvisning om, at der bliver ekstra travlt på grund af Folketingsvalget med fly mellem København og Rønne.

”Vi tror på, at der nu bliver ekstra travlt til Folkemødet på Bornholm efter udskrivning af valget senere på måneden. Nu bliver mødet lige midt i valgkampen, og det kunne da gå begge veje.

Vi har imidlertid valgt at forberede os på, at rigtig mange politikere får ekstra travlt med at komme frem og tilbage for også at passe deres egne valgkredse,” siger adm. direktør for DAT, Jesper Rungholm, som har Bornholmerflyet med både mindre og større fly.

”Inden valget blev udskrevet var der lagt op til ekstra kapacitet, og den sættes nu ind. Også fordi vi ikke vil lukke for de daglige rejsende. Det er vores fundament og de skal kun have ekstra fordele af de mange gæster til øen, ikke det modsatte,” siger han.

Bornholms borgmester Wini Grosbøl er træt af, at der allerede nu er kommet afbud fra enkelte politikere. Derfor vil hun gerne have flere flyforbindelser, så aktiviteten i ugen op til valget kan udgå fra Bornholm.