Den nye App fra Avis Biludlejning kan gøre livet nemmere for selskabets kunder. Illustration: Avis Biludlejning.

Forbedret app skal gøre billeje nemmere

Ny app fra Avis Biludlejning skal gøre det mere enkelt for kunderne at afhente deres bil, der kan låses op via app’en. Endnu er muligheden kun i få europæiske lufthavne, men flere tilføjes.

Den nye version af Avis App. skal med en lang række nye funktioner gøre det hurtigere, mere brugervenligt og selve lejeprocessen nemmere at gennemskue.

Ud over at reservere bil eller varevogn direkte i app’en, kan kunden også ændre eller opgradere bilen frem til sidste øjeblik samt se og vælge bilens mærke og model.

På de foreløbig tilsluttede Avis-kontorer skal kunder med den nye Avis App ikke længere stå i kø for at få udleveret deres bil, da app’en viser bilens præcise placering og gør det muligt at låse den op med et klik på mobilen, oplyser Avis Biludlejning.

”Vi har fjernet alle irritationsmomenter og den unødige ventetid, mange af og til oplever, når de lejer bil. Alle app’ens funktioner virker allerede i flere lufthavne i Europa,” siger Andrew Smith, chef for Avis Budget Group i Danmark.

App’en virker i hele Europa, mens funktionerne varierer fra land til land. I Danmark får kunden blandt andet besked om bilens placering og muligheden for at skifte til en anden bilmodel.

”Avis’ biludlejningskunder i store lufthavne i for eksempel London Heathrow, Paris Orly (endnu ikke hovedlufthavnen, de Gaulle, red), Rom eller Nice denne sommer, kan ordne alt vedrørende bookingen direkte i app’en. Ved ankomst til lufthavnen bliver kunden via sin mobil navigeret til bilens placering og kan låse bilen op med app’en,” siger Andrew Smith.

Udbygges snart i Danmark
Alle selvbetjeningsfunktioner kommer snart til Avis’ biludlejningsstationer i Danmark, hvor Avis er i gang med at forny hele biludleje-oplevelsen. 

For at få adgang til alle funktioner skal kunden tilmelde sig Avis’ gratis loyalitetsprogram Avis Preferred. Standardversionen af app’en virker på over 3.000 udlejningskontorer i hele verden, inklusive alle Avis-kontorer i Danmark. Avis App kan hentes gratis på Google Play og Apple App Store.

I Europa kan app’en foreløbig bruges til at undgå skrankebesøg i lufthavne London Heathrow (LHR), Paris Orly (ORY), Rom Fiumicina (FCO) og Nice (NCE), oplyser Avis.

Avis Car Rental har omkring 5.500 udlejningsstationer i cirka 170 lande. Avis Danmark ejes af Avis Budget Group.

Relaterede artikler:

Biludlejer ser stor vækst i Danmark

Verdens største biludlejningsselskab til Sverige

Kendt brancheprofil skifter til Radisson