Forbud mod udlejning af lejligheder på Mallorca

Det kan snart blive forbudt for boligejere at udleje deres boliger til turister, der kommer på besøg i Palma de Mallorca.

De lokale myndigheder har planer om at kræve op til 300.000 kroner i bøde for at udleje lejligheder til turister i Palma, skriver den svenske avis Expressen.

Ifølge viceborgmester Antoni Noguera har trenden med at udleje lejligheder og huse i Mallorcas hovedby presset prisniveauet i vejret og samtidig skadet hotellerne i byen.

Ifølge de lokale medier er priserne på boliger i gennemsnit steget med 7,4% i Palma og i andre turistområder.

Den nye lov kan dog ikke gennemføres af byrådet, men skal ske på regionalt niveau, men borgmester José Hila vil ikke vente på den lovændring, som de regionale myndigheder har lovet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.