Arkitekttegning af del af Zleep Hotel Aarhus Nord, der åbner sine 100 værelser i Skejby nord for Aarhus i henholdsvis juni og juli. Illustration: Zleeps Hotels.

Fra chefjob i lufthavn til hotel manager

Når Zleep Hotels til sommer åbner sit næste danske hotel bliver Jonas-Tobias Andersen chef – hentet fra job som salgsleder i Billund Lufthavn.

Efter fire år som salgsleder for F&B (Food og Beverage) i Billund Lufthavn skifter Jonas-Tobias Andersen med udgangen af denne måned jobbet ud og begynder 1. maj som hotel manager på det kommende nye Zleep-hotel i Skejby nord for Aarhus.

Den nuværende chef for F&B (Food og Beverage) i Billund Lufthavn, Jonas-Tobias Andersen, er fra 1. maj manager på det kommende nye Zleep-hotel i Skejby nord for Aarhus. Linkedin-foto.

”Jeg er så heldig at have fået et tilbud som jeg simpelthen ikke kunne, eller ønskede, at takke nej til,” skriver Jonas-Tobias Andersen på sin Linkedin-profil.

Administrerende direktør for Zleep Hotels, Peter Haaber, bekræfter ansættelsen overfor STANDBY.dk

Inden Jonas-Tobias Andersen kom til Billund Lufthavn var han i to år restaurantchef hos et af de seks medlemmer af Sinatur Hotel & Konference; før da havde han over fire år som restaurant- og barmanager på Munkebjerg Hotel ved Vejle samt tidligere fem år som blandt andet tjener hos Comwell Hotels’ medlem ved Middelfart, Kongebrogaarden.

Danmarks 11. Zleep-hotel
Det kommende Zleep Hotel Aarhus Nord bliver det 11. Zleep-hotel i Danmark – og det andet til at åbne i år efter hotelkæden i januar også indviede et nyt hotel i Aalborg.

Zleep-hotellet i Skejby, der åbner til juni, får i alt 100 værelser, og ligger tæt på det store hospital og den såkaldte Business Park Skejby – samt nogle hundrede meter fra en letbanestation og tæt på motorvejsnettet.

Zleep Hotel Aarhus Nord åbner de første 20 værelser til juni og fra juli vil samtlige 100 være klar.

Der er endnu tre nye Zleep Hotels på vej i Danmark. For ATP Ejendomme skal kæden drive hotel i Ørestad og for PFA Ejendomme et hotel i Hillerød. Disse to hoteller åbner senere i år. Næste år kommer et Zleep-hotel ved Lyngby udenfor København.

Mens hotelkæden i dag tæller 870 værelser, forventes de bekræftede projekter at sikre en fordobling til 1.700 værelser i 2020, oplyser kæden.

Zleep Hotels blev i januar i år købt af den tyske hotelkoncern Deutsche Hospitalitys med fire hotelvaremærker, Steigenberger Hotels and Resorts, Maxx by Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel.

Relaterede artikler:

Zleep Hotels vil vokse i Danmark og udlandet

Stor tysk hotelkæde får første hotel i Danmark

Dansk hotelkæde solgt til Tyskland