Fransk lufthavnsstrejke

aéroport_du_Bourget_à_ParisAnsatte ved lufthavnene i Paris er gået i strejke i dag for at protestere imod, at deres virksomhed, Aéroports de Paris (ADP) fastfryser lønningerne.

Strejkerne berører især lufthavnene Charles de Gaulle, Orly og Le Bourget. Strejken er planlagt til at vare 24 timer og vil påvirke omkring 20% af flyvningerne på Charles de Gaulle med försinkelser eller aflysninger.

De ansatte henviser til, at ADP har en meget stærk økonomi. Ifølge fagforbundet CGT vil selskabet i næste uge fremlægge regnskab for 2014 med et overskud svarende til 2,6 milliarder kroner, skriver travelreport.se.

”Omkring 60% af overskuddet vil gå til aktionærerne. Vi mener, at de ansatte også skal have del i det fine resultat”, siger CGT-talsmand Fabrice Michaud.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.