Fransk lufthavnsstrejke

aéroport_du_Bourget_à_ParisAnsatte ved lufthavnene i Paris er gået i strejke i dag for at protestere imod, at deres virksomhed, Aéroports de Paris (ADP) fastfryser lønningerne.

Strejkerne berører især lufthavnene Charles de Gaulle, Orly og Le Bourget. Strejken er planlagt til at vare 24 timer og vil påvirke omkring 20% af flyvningerne på Charles de Gaulle med försinkelser eller aflysninger.

De ansatte henviser til, at ADP har en meget stærk økonomi. Ifølge fagforbundet CGT vil selskabet i næste uge fremlægge regnskab for 2014 med et overskud svarende til 2,6 milliarder kroner, skriver travelreport.se.

”Omkring 60% af overskuddet vil gå til aktionærerne. Vi mener, at de ansatte også skal have del i det fine resultat”, siger CGT-talsmand Fabrice Michaud.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.