Gammel nyhed i ny analyse

0

ferieKOMMENTAR: Man kan godt ind imellem undre sig over, hvad selv anerkendte firmaer bruger penge på, når de bestiller såkaldte analyser hos et bureau. Senest er det Scandlines som ”afslører”.

Af Ejvind Olesen

Hvis vi ikke vidste det i forvejen, kunne det have været en ide. Hvis vi ikke har set det ene charterbureau efter det andet og den ene bookingkæde efter den anden spørge om præcist det samme. Nemlig ”hvem bestemmer mest, hvor ferien skal gå hen?”

Nu er det Scandlines, der har fået den samme ide. Eller også er det Analyse Danmark, som igen igen stiller det samme spørgsmål. Denne gang til 1131 danskere i første uge i marts.

Analysebureauerne stiller såmænd langt mere tåbelige spørgsmål, hvis vi bare ikke havde hørt det så tit. Resultatet ”løftede Scandlines i går sløret for” som det hedder i pressemeddelelsen.

Og resultatet blev selvfølgelig, at 58 procent siger, at kvinden i huset er den, der har mest at skulle have sagt. Til gengæld mener 59 procent af de adspurgte mænd, at de bestemmer. Lad os endelig få lidt mere dramatik ind i de løbende undersøgelser.

Desuden fastslår analysen, at afslapning er noget vi danskere prioriterer højt, når vi planlægger vores ferie.

Tænk det anede vi ikke!

Var det ikke en ide at finde lidt mere seriøst at få tiden til at gå med? For eksempel at spørge folket om vi skal have en fast Femern-forbindelse.

Vi ved jo godt, hvad politikerne og Scandlines mener. Vi ved da – næsten – også hvad tyskerne mener.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz