Gigantfly blokerede Karup Lufthavn

Uheldet skete omkring kl. 20 torsdag aften og ramte den russiske Antonov 124 transportfly, som blandt andet benyttes af forsvaret til transport af kampvogne til Afghanistan, skriver jp.dk.

 

Kæmpeflyet var taxiet til den vestlige ende af starbanen for at gøre klar til take off, men under vendingen, kørte piloten ud over kanten af startbanen med flyets næsehjul. Flyet kunne ikke komme fri ved egen hjælp, og tungt materiel måtte tilkaldes.

 

Først fredag morgen ved 4-tiden kom flyet op på startbanen igen og kunne gennemføre starten uden problemer, hvorefter normal trafik på Karup kunne genoptages.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.