Gode nyheder for København

Royal Air Maroc letter fra Københavns Lufthavn første gang søndag 31. marts, når sommerfartplanerne træder i kraft. ”Ikke alene er Marokko en meget populær destination blandt skandinaver med 62.000 besøgende i fjor,” siger flyselskabets adm. direktør Abderrafia Zouiten.

”Royal Air Maroc har også det største rutenet i Vestafrika. Det giver både forretnings-og ferierejsende masser af muligheder i hele Vestafrika med stop i Casablanca,” tilføjer han.

”Københavns Lufthavn har sidste år haft en stigning på 17,2 procent i trafikken til Afrika. Med Royal Air Maroc`s ankomst er der mere vækst i vente.

Det er også positivt, at Royal Air Maroc har indgået en samarbejdsaftale med SAS om at bruge Københavns Lufthavn som knudepunkt for Nordeuropa,” siger adm. direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye.

Der var i øvrigt flere godbidder til lufthavnen og København i går. Således har spanske Vueling besluttet at oprette en base i Firenze og vil herfra bl.a. flyve fire gange om ugen til København. Der har ikke siden Cimber Sterlings krak været en direkte sommerrute mellem de to byer.