Gouda Rejseforsikrings alarmcentral i København skal være endnu større efter Goudas ejer, Gjensidige Forsikring, har besluttet også at have sin alarmcentral hos Gouda. Pressefoto: Gouda Rejseforsikring.

Goudas alarmcentral bliver endnu større

Norske Gjensidige Forsikring, der blandt andet ejer Gouda Rejseforsikring, etablerer næste år fælles nordisk alarmcentral i København til at dække alle Gjensidiges rejseforsikringskunder.

”Det er en festdag for os med den kommende udvidelse af Gouda Alarm. Mens vi i dag har omkring 40 medarbejdere på vores døgnbetjente alarmcentral, skal vi øge antallet med cirka 50 procent,” siger Dan Kjølhede Laursen, direktør for Gouda Rejseforsikring, til STANDBY.dk

Som led i at Gjensidige Forsikring i løbet af næste år vil tilbyde egen alarmcentral til alle sine kunder i Danmark, Norge og Sverige, har Gjensidige i dag opsagt samarbejdet med sine nuværende leverandører på området for rejseforsikringsassistance, SOS International og Falck Global Assistance.

Dette samarbejde afvikles i løbet af næste år – dog beholdes samarbejdet om autoassistance fra SOS International.

Alarmcentral skal dække alle Gjensidige-kunder
Den udvidede alarmcentral skal betjene alle kunder hos Gjensidige Forsikring, også de der ikke har en rejseforsikring via Gouda Rejseforsikring.

Goudas alarmcentral har i dag 15-18.000 sager om året – med Gjensidige Forsikring som ny storkunde forventes der yderligere 12.000 sager til behandling om året.

Gouda Alarms udvidede alarmcentral bliver i lokalerne i Københavns sydvestkvarter, hvor såvel Gouda Rejseforsikring som Gjensidige Forsikring har dansk hovedkontor. Selve Gjensidige er Danmarks største forsikringsselskab med cirka syv procent af markedet.

Gennem de seneste 14 år har Gouda Rejseforsikring betjent sine nordiske kunder via sin egen alarmcentral i København. Siden 2013 har selskabet været en del af Gjensidige-koncernen.

Om ændringerne siger Anne Mari Kalager, fungerende koncerndirektør for Skade i Gjensidige:

”Når kunderne har akut behov for os, for eksempel når uheldet er ude på en rejse langt væk fra hjemlandet, er det centralt, at de oplever en personlig, kompetent og dedikeret skadebehandling. Vores ambition er at skabe en nordisk alarmcentral, der sætter vores kunders behov i centrum. Det giver en unik helhed i kundeforløbet, når vi selv håndterer salg, rådgivning, akut assistance og skadebehandling. Samtidig giver det Gjensidige muligheder for at udvikle best-practice og kompetencer – og derigennem skabe synergier på tværs i koncernen.”

Og i pressemeddelelsen fra Gjensidige, siger Dan Kjølhede Laursen, direktør for Gouda Rejseforsikring: ”Jeg er glad for, at den service og kundetilfredshed, vi igennem mange år har leveret til rejsende i Gouda Alarm, nu udvides til at omfatte alle Gjensidiges rejsekunder i Norge, Sverige og Danmark.”

Gjensidige Forsikring har cirka 3.800 medarbejdere, heraf 700 i Danmark, og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også bank, pension og opsparing. Driftsindtægterne var sidste år 27 milliarder norske kroner, mens forvaltningskapitalen var på 149 milliarder norske kroner.

Relaterede artikler:

Unge danskere undlader ferieforsikring

CWT lander ny storkunde

Stor rejsekoncern ny kunde hos Europæiske Rejseforsikring