Græsk uro bremser ikke danskerne

Der er faldende besøgstal i Grækenland til stor bekymring for turisterhvervene, men der er ingen grund til at frygte nedgang i antallet af danske ferierejsende til Grækenland, skriver ekstrabladet.dk.

 

Ifølge Star Tours salgsdirektør Stig Elling var der enkelte opringninger da strejkerne og uroen var på sit højeste, men det græske øhav er fortsat blandt de hurtigst sælgende destinationer i det hele taget, fastslår han.

 

Der vil være besøg af omkring 120.000 danskere på de græske øer i skolernes sommerferie, hvilket er flere end sidste års 106.000.

 

Det ændrer dog ikke ved, at direktøren for det græske sejlerfirma Seafarer, Chris Lorenzo til den britiske avis The Guardian fortæller, at der har været en tydelig opbremsning i antallet af bestillinger på grund af den stærke mediedækning af demonstrationer og uro i Grækenland.

 

Landets økonomiske situation og frygten for en vigende international efterspørgsel har medført et betydeligt prisdyk til fordel for turisterne, siger direktøren for Grækenlands Nationale Turistorganisation, Sophia Panagiotaki, til The Guardian.

 

Ifølge Star Tour er Spanien danskernes foretrukne sommerferiemål, fulgt af Grækenland og med Tyrkiet på tredjepladsen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.