GSA-bureau i større lokaler

0
Karin Gert Nielsen.
Karin Gert Nielsen.

TURISME: Målt i medarbejdere er danske Atlantic Link største General Sales Agent-bureau i Norden, hvor det foreløbig repræsenterer 20 destinationer, hotelkæder mm. 6. juli flytter Atlantic Link, der netop har indgået nye repræsentationsaftaler, til næsten dobbelt så store lokaler i København.

Atlantic Link flytter fra sine nuværende 180 kvadratmeter på Vesterbrogade til 280 kvadratmeter i Kompagnistræde 34 ved Strøget. Der er housewarming 18. august.

”Vi er vokset ud af de nuværende lokaler. Vi er i dag 11 medarbejdere, snart 12,” siger Atlantic Links ejer og adm. direktør, Karin Gert Nielsen, til standby.dk

Karin Gert Nielsen grundlagde Atlantic Link i 2001 – men først i 2006 var der økonomi til at ansætte den første medarbejder.

I dag har Atlantic Link over 20 kunder, som GSA-bureauet repræsenterer i Skandinavien eller Norden. Nogle af de nye kunder kommer fra USA; via New York State’s europæiske agent skal Atlantic Link assistere delstaten med markedsføring i Skandinavien, ligesom Atlantic Link også har fået Californiens største vinområde, Napa Valley, som ny kunde.

Karin Gert Nielsen & co. kan også glæde sig over, at Californiens turistbureau, VisitCalifornia, der i forvejen er kunde hos Atlantic Link, har fået gennemført sit Dream Big-projekt. Det betyder, at mens VisitCalifornia i dag har haft 50 mio. årlige dollars til markedsføring i udlandet af USA’s folkerigeste stat, har VisitCalifornia fra det nye regnskabsår, der begynder 1. juli, 110 mio. dollars. Heraf er der det kommende år afsat 250.000 dollars til markedsføring af Californien i Skandinavien.

Karin Gert Nielsen er netop hjemvendt fra sidste uges store, årlige fagmesse i USA, International Pow Wow, som Orlando i Florida i år var vært for.

”Orlando gjorde det rigtig godt, alt fungerede – også transport mellem hoteller og kongrescentret samt frokosterne, hvor maden var god. Med over 20 danske delegater fra bl.a. rejsebureauer var den danske delegation igen den største fra Norden,” siger Karin Gert Nielsen.

En kommende opgave for Atlantic Link bliver i starten af september at organisere nordisk rundtur til Oslo, Stockholm, København og Helsinki for New Orleans, vært næste år for Pow Wow, US Travel Association, der arrangerer Pow Wow, samt Brand USA, der står for markedsføringen af USA som rejseland; finansieret med 10 af de 14 dollars f.eks. danske rejsende til USA betaler for deres ESTA-godkendelse. ESTA er en forkortelse for den elektroniske forhåndsgodkendelse af danske statsborgeres rejse til USA, Electronic System for Travel Authorization.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz