Hæder til krydstogtnetværk

I går modtog krydstogtnetværket, Cruise Baltic, ’Baltic Sea Award 2010’. Prisen er blevet uddelt siden 2007 og gives som anerkendelse for en ekstraordinær indsats for udviklingen af Østersøregionen. Prisoverrækkelsen fandt sted på det årlige Baltic Development Forum Summit i Vilnius, Litauen, og med hæderen kommer Cruise Baltic i fornemt selskab med tidligere prisvindere som Finlands præsident Tarja Halonen og grundlæggeren af Baltic Sea 2020 Björn Carlsson.

 

Netværkets direktør, Bo Larsen, er stolt af prisen:

”På vegne af vores medlemmer: 45 havne/turistorganisationer og to strategiske partnere, SAS og Scandic Hotels, er jeg utrolig glad for at vores indsats har opnået denne anerkendelse. Det nære samarbejde partnerne imellem er hemmeligheden bag succesen. De 5.000 Euro, der følger med prisen, vil vi bruge på fortsat at markedsføre vores unikke produkt og derigennem skabe opmærksomhed om Østersøregionen”.

 

Cruise Baltic er et samarbejde mellem 27 destinationer, 45 partnere og to strategiske partnere rundt om Østersøen ud fra en filosofi om, at naboen ikke er din nærmeste konkurrent, men en medspiller. Den fremsynede strategi hviler på sammen at være vigtige brikker i det store fælles markedsføringsprojekt, og at man kun sammen gør Baltikum til en ligeværdig konkurrent til store krydstogtdestinationer som Caribien og Middelhavet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.