DEMA18 blev afholdt med 240 deltagere på Langelinie Pavillonen i København. Foto: DEMA

Her er møde- og eventindustriens vindere

Otte priser blev onsdag aften uddelt ved det store Danish Events & Meetings Awards på Langelinie Pavillonen i København, hvor 240 personer deltog.

Onsdag blev den årlige Danish Events & Meetings Awards, DEMA18, afholdt for møde- og eventbranchen med MPI Denmark (Meeting Professionals International) som arrangør.

Arrangementet blev i år sat i gang allerede om eftermiddagen med en konferencedel, hvor mere end 100 af aftenens i alt 240 tilmeldte var med. Her kunne aftenens nominerede dele ud af erfaringer og vise forskellige cases frem.

”I dette MPI-år har vi haft fokus på faglighed – og hvorfor ikke udnytte den faglighed, der ligger i de indstilledes cases til at blive klogere på, hvordan andre eksekverer strategien og idéen bag en event og hvilken effekt det havde? Derfor startede vi i år DEMA med en konference, hvor vi gik i dybden med de indstillede cases og hørte mere om tankerne bag den enkelte case. For ud over faglighed, er videndeling også en vigtig del af MPI,“ siger Anne Dalgaard, VP Education & President Elect, MPI Denmark.

Fagjury fandt vindere
Award-showet blev ledet af konferencier Hans Ravnkjær Larsen, der er MPI Denmarks President, og aftenens deltagere kunne undervejs nyde kølige drinks og god musik under middagen i Langelinie Pavillonen.

Under middagen blev der også overrakt den prestigefyldte ”Comwell Meeting Planner Award 2018”. Den gik til Didde Steinmann fra CPH Lounge på baggrund af stemmer fra aftenens DEMA-deltagere.

De otte DEMA18-awardvindere er blevet valgt af en fagjury. Juryen har vurderet hver enkelt, indstillet case ud fra kriterier inden for eksempelvis målsætning og faglighed.

Vinderne af DEMA18 er som følger:
Konferencer og faglige events, BtB: PS Communication – IBM Watson Summit

Konferencer og faglige events, BtC: Culture Works – Creativity World Forum 2017

Non-profit BC: Hospitality Group – Responsible Hospitality Day 2017

Internt møde eller faglig event: Eventually – Novo Nordisk – NGI 2017

Intern teambuilding eller incentive: Humanic Group – Novo Nordisk Device R&D 4D Challenge

Intern social event eller fejring: Eventually – Central Insurance Companies’ Incentive Trip 2017

Low cost: Kurhotel Skodsborg – MMM – Mai’s Monday Morning

Radikal fornyelse: Seedster – Iværksætterkonference 2.0

 

Relaterede artikler:

De vandt årets DEMA-priser

Klar til DEMA 2017

Comwell topper det danske mødemarked

x

Læs Også

PATA på rekordkurs med årlige workshops

Til efteråret indbyder PATA Danmark til sine årlige Worldwide Workshops i Aarhus og København. Allerede nu har over 50 flyselskaber, hotelkæder og destinationer meldt sig som udstillere.

Kloster bliver medlem af Danhostel

Nordjyske Vitskøl Kloster er del af selvejende institution med arbejdsmarkedsuddannelser til unge med sociale og personlige udfordringer – der er planer om en uddannelse indenfor turisme.

Comwell har gæste-boom i oplevelseshuse i Aarhus

Der er kommet tocifrede vækst siden Comwell overtog Centralværkstedet og Smedien i Aarhus – alene sidste år havde de to møde- og konference-venues 35.000 gæster.

Syv danske rejsebureauer til kæmpe fagmesse

Lørdag begynder den internationale fagmesse for rejsebranchen i USA med over 6.000 deltagere – værtsby er i år Denver i delstaten Colorado.

Klar med nominerede til Danish Events & Meetings Award

De nominerede i de 8 kategorier til årets DEMA18 er nu fundet. DEMA er ifølge arrangørerne det mest prestigefulde awardshow for den danske møde- og eventbranche. Priserne uddeles 30. maj.

Aarhus alligevel ikke større kongresby end Los Angeles

”Det kan lyde lidt smart når vi nævner de tre byer,” siger VisitAarhus’ kongreschef efter turistorganisationen i pressemeddelelse udnævnte Aarhus til en større kongresby end eksempelvis Hamborg, Los Angeles og Nice.