Her er Virgin Atlantics nye chef for Skandinavien

Tre måneder efter langruteselskabet afviklede sin nordiske repræsentation, har det nu egne agenter. Det skandinaviske marked er vigtig for os, er begrundelsen.

 

Med Malcolm Aldcroft (foto) som salgschef og David Bronks som sælger har Virgin Atlantic atter salgspersonale i Skandinavien. Salgschefen sidder godt nok på Virgins engelske hovedkontor, mens David Bronks er på repræsentationsbureau i Sverige, ”Our Man in Scandinavia.”

 
Med udgangen af marts i år stoppede Virgin Atlantic samarbejdet siden 2005 med det velrenommerede GSA-bureau ATM, Airline & Travel Marketing. ATM repræsenterer fra sit hovedkontor i København også Air Canada, South African Airways og Cathay Pacific i Norden. Opsigelsen af samarbejdet kostede tre arbejdspladser hos ATM. De tre berørte har dog siden fået nyt job:

Mikkel Nordberg var først af de tre til at skaffe sig nyt job – som Key Account Manager hos det danske GSA-bureau, Atlantic Link, hvor han bl.a. tager sig af den tyske hotelkæde Steigenberger Hotel Group.

 

Siden landede Tanya Milad i salgsafdelingen hos Emirates, der 1. august åbnede daglig rute mellem Dubai og København; hos Emirates har Tanya Milad titel af Sales Executive med ansvar for Leisure travel.

 

Og Cimber Sterlings nye ukrainske ejer, der også har flyselskabet AeroSvit har ansat salgschef i Danmark, der skal varetage salget på ruten fra Købehavn til Kiev samt udvikle selskabets aktiviteter på det danske marked. Det er Mical Ambæk, som har været i den danske rejse- og luftfartsbranche i over 20 år – senest som  ansvarlig for Virgin Atlantic hos ATM.

 

Virgin Atlantics salgsdirektør i Europa, Andrew Huntly, siger, at selskabet får egne repræsentanter i Skandinavien for at styrke forholdet til rejsebranchen.
Med det antal skandinaviske passagerer, der flyver med os, samt potentialet på det skandinaviske marked, er det nødvendigt at vise flaget lokalt, siger han.

 
Virgin Atlantic, som Singapore Airlines ejer 49 % af, flyver kun langruter – dem har selskabet foreløbig 33 af, primært fra London Heathrow, men også ud af Gatwick og Manchester. Virgin Atlantic har i øvrigt hjemmeside til rejsebranchen: vsflyinghub.com

 

Skrevet af Henrik Baumgarten