Hertz skifter salgschef i Danmark

Niklas Nyreröd er ny salgschef for Hertz Biludlejning i Danmark.

PEOPLE: Hertz Biludlejning har netop skiftet salgschef på det danske marked. Og i Billund Lufthavn har selskabet åbnet sin anden automat i Danmark, hvor kunderne uden for normal åbningstid kan hente nøgler til i forvejen bestilte biler.

35-årige Niklas Nyreröd har overtaget ansvaret som salgschef for Hertz Biludlejning i Danmark. Niklas Nyreröd, der har været hos Hertz siden 2005, afløser Peter Svensson, der i forvejen også var salgschef for Hertz i Sverige.

Inden Niklas Nyreröd fik ansvaret for Danmark var han Head Of Indirect Sales for Hertz i Danmark og Sverige, og kender dermed det danske marked.

Om skiftet af salgschef for Hertz i Danmark, siger Niklas Nyreröd til standby.dk: ”Peter Svensson er stadig også salgschef i Sverige, men har på det seneste fået flere andre ansvarsområder. Og med tanke på, at jeg jo allerede har arbejdet i Danmark, var det en logisk løsning at gøre mig til salgschef.”

Hvorfor ikke have en person med base i Danmark som salgschef?

”Hertz har en god sammensætning af medarbejdere og kan bruge deres kompetencer og ressourcer, selv om de er ansat i nabolande. Selv om jeg har base i Sverige, har jeg jo selv arbejdet med nogle af de segmenter i Danmark, vi har fokus på,” siger Niklas Nyreröd og tilføjer: ”Det danske biludlejningsmarked er hårdt med konkurrence fra mange aktører, der alle vil have deres bid af kagen. Vi forventer i år cirka samme omsætning i Danmark som sidste år. Omsætningsmæssigt er Hertz i Danmark i år efter sit budget; året begyndte meget hårdere end forventet – men vi er ved at lave en god afslutning på året. Det er noget positivt vi kan tage med ind i næste år.”

Foreløbig har Hertz Biludlejning 23 udlejningsstationer i Danmark samt en på Færøerne. ”Om der kommer flere er et område vi drøfter med nuværende partnere og hvor vi kigger på nye muligheder,” siger Niklas Nyreröd.

Prioriterer egne salgskanaler
Hertz Biludlejning kan næste år fejre 100 års jubilæum, siger Niklas Nyreröd.

”Vi har en strategisk plan og vil løbende fortælle om nye tiltag. Men rent principielt vil vi prøve at øge vores omsætning ved at prioritere vores egne salgskanaler, som mange andre aktører i rejsebranchen gør det.

Hertz vil fortsætte med at lancere vores automatiske kiosker, som skal gøre det lettere at hente bestilte biler, at aflevere dem og dermed øge vores tilgængelighed. Vi har allerede en sådan kiosk i Københavns Lufthavn og har netop installeret en tilsvarende i Billund Lufthavn,” siger Niklas Nyreröd.

I øvrigt er USA, Spanien og Italien de tre største markeder for Hertz Biludlejning når danskerne lejer bil i udlandet.

Relaterede artikler:

Danmark får første biludlejningsautomat

Direktørskifte hos stor dansk biludlejer

Biludlejningsgigant køber selskab med dårligt ry