Hotel genåbnet i miljøvenlig udgave

Hotel-Radisson-Blu-Royal-Stavanger-800x472Hotelgruppen Carlson Rezidor har investeret 70 millioner norske kr. i omfattende renovering af Radisson Blu Royal Stavanger. Resultatet er et miljøvenligt hotel med inspiration fra den norske natur.

Som en del af Rezidors Responsible Business program er Radisson Blu dedikeret til konceptet ’Think Planet’, som skal reducere energiforbruget ved alle hoteller. Derfor har Radisson Blu Royal Stavanger bl.a. investeret i LED-belysning, nyt ventilationssystem og har indgået et samarbejde med Siemens om at sænke energiforbruget med 26 pct. I Danmark samarbejder Blu Scandinavia Hotel i Aarhus også med Siemens om lignende tiltag.

“Vi har allerede fået meget for vores miljøsatsning. Alene i kraft af vores køkkeninvesteringer har vi reduceret energiforbruget med 60 pct. siden juni,” siger Gaute Birkeli, General Manager Radisson Blu Royal Stavanger.

I løbet af 2014 og 2015 vil også restaurant og toiletter blive renoveret, og hotellet vil investere yderligere i Think Planet-konceptet.

Radisson Blu Royal hotel i Stavanger har 215 værelser herunder otte suiter og 60 business class-værelser.

“Dette er bare begyndelsen på, hvad der vil komme i fremtiden. Vi har flere projekter i gang med fokus på, at vores hoteller skal skille sig ud. Vi planlægger at bruge et trecifret millionbeløb i euro på renovering af vores hoteller og introduktion af nye hotelbrands,” siger Jan Petter Eilersen, regional director for Rezidor Norge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.