Hotelanalyse: Scandic størst i Danmark

scandic copenhagen hotelHOTELLER: Arp-Hansen tjener de fleste penge, mens Ruths Hotel i Skagen har den bedste soliditet.

Det går bedre for de danske hoteller end længe. Og 2015 tegner til at blive endnu bedre end rekordåret 2014. I hvert fald når det gælder antallet af overnatninger, men nok så væsentligt er også den pris, et hotel får for et værelse.

Det understreger adm. direktør Dorte Krak i en artikel i Jyllands-Posten, der sætter fokus på danske hoteller og samtidig offentliggør en større brancheanalyse.

”København har lige nu nogle af de højeste belægninger, som jeg har oplevet i mine 20 år i branchen,” siger Dorte Krak. Samtidig er der kommet mere fokus på indtjeningen. Sidst, men ikke mindst er der nu et hundrede procent afløftning af moms på konferencer.

I følge avisen, som i samarbejde med Dansk Aktier Analyse har gennemarbejdet regnskaberne for de 25 største hoteller, er man nået frem til følgende ranglister: Største hoteller efter omsætnign:1. Scandic Hotels, 2. Arp.Hansen og 3. Comwell.

Bedste indtjening: 1. Arp-Hansen, 2. Cabin Holding og 3. Admiral Hotel. Flest ansatte: 1. Scandic Hotel, 2. Comwell og 3. Arp-Hansen. Mest solide selskab: 1. Ruths Hotel i Skagen, 2. Montra Hotel og 3. Hotel Koldingfjord.