Hoteldirektør tilbage til Radisson Blu Scandinavia

0
Steen Gartmann.
Steen Gartmann.

HOTELLER: Den nuværende direktør for Radisson Blu Falconer Hotel på Frederiksberg bliver nu også direktør for hotelkædens største hotel i København, der har 544 værelser. Radisson Blu stopper med udgangen af næste år med at drive Falconer-hotellet på Frederiksberg.

Steen Gartmann, der har knap 25 års erfaring fra Rezidor-hotelgruppen, er ny General Manager for Radisson Blu Scandinavia Hotel, der har 544 hotelværelser og suiter. Han fik sin første ansættelse i Rezidor Hotel Group i 1991 og har siden bestridt en række ledende stillinger i kæden – herunder på flere af Rezidors hoteller i København og Aarhus. Han er i dag direktør for Radisson Blu Falconer Hotel på Frederiksberg i København.

Steen Gartmann vender dermed tilbage til det store hotel Scandinavia på Amager, hvor han arbejdede for næsten 10 år siden.

”Vi er glade for, at Steen Gartmann fortsætter sin Rezidor-rejse her i København. Med hans omfattende erfaring og ledelsesbaggrund har vi fuld tillid til, at han vil konsolidere hotellets førende position og fortsætte med at give vores gæster et højt serviceniveau,” siger Daniel Twerenbold, direktør for Rezidor Hotel Group i Danmark, Sverige og Island.

For næsten 10 år siden var Steen Gartmann Director for Food & Beverage på Radisson Blu Scandinavia, som han nu vender tilbage til. Hotellet huser Københavns eneste kasino, et fitnesscenter og to squashbaner. Dets konferencecenter har kapacitet til 1.750 gæster.

I februar i år kunne standby.dk oplyse, at Radisson Blu 31. december 2016 stopper som operatør af Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center på Frederiksberg. Hotellet har 140 små hotelværelser og 26 større juniorsuiter. ATP, der ejer bygningen, og den nuværende hoteloperatør kunne ikke enes om kontraktforlængelse.

Steen Gartmann, hotellets General Manager siden 2006, bekræftede standby.dk’s oplysninger og sagde i februar: ”Det er rigtigt, at der ikke kom forlængelse med ATP om lejeaftalen. Radisson Blu vil med samme gode service som i dag drive hotellet til udgangen af næste år.”

Hvad der skal ske med Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center når Radisson trækker sig, vides endnu ikke.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz