Zleep har foreløbig 14 hoteller i Danmark, det seneste åbnede sidste måned i Vejle. I 2024 kommer der også et motorvejshotel ved Recharge City ved Horsens. Illustration: Recharge City.

Hotelkæde får endnu et dansk hotel

Når parkerings- og opladningscenter Recharge City ved Horsens åbner i 2024, får det store areal også et Zleep-hotel med 164 værelser. Der er mangel på hotelværelser i Horsens, siger Zleep.

Zleep Hotel Horsens ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45 får fem etager med udover hotelværelser også lounge- og morgenmadsområde. I de første meldinger oplyste Recharge City, at hotellet skulle have omkring 200 værelser – nu bliver det kun 164.

I en pressemeddelelse siger Peter Haaber, grundlægger og medejer af Zleep Hotels blandt andet:

”Jeg er glad og stolt over, at Recharge City har valgt at investere i Zleep Hotels til deres kommende parkeringscenter. Vi er et godt match, idet Zleep tilbyder overnatning og tidlig morgenmad, så for eksempel langturschaufføren eller den almene bilist hurtigt kan komme på farten igen.”

Peter Haaber siger også, at der mangler hotelværelseskapacitet i Horsens, når egnen huser koncerter, konferencer og kongresser. ”Hvilket er endnu en god grund til, at vi selvfølgelig skal have et hotel nær byen,” siger han.

Plads til 450 lastbiler
Charlotte Ørnsvig, projektdirektør for Recharge City, siger i pressemeddelelsen: ”Vi er stolte over, at et kendt hotelbrand som Zleep Hotels er vores første samarbejdspartner. Zleep ser et stærkt potentiale i at være en del af Recharge City.

Zleeps produkt favner alle vores ønskede målgrupper – både chauffører, der skal holde 45-timers hviletid udenfor lastbiler, forretningsrejsende, turister eller overnattende i området,” lyder det.

Med en hotelaftale med Zleep forventer Recharge City øget interesse fra restauranter, som kan komplimentere hotellets overnatningstilbud med frokost og aftenservering, siger Charlotte Ørnsvig.

EU-platincertificering
Recharge City er Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering, oplyses det.

Området får plads til op mod 450 lastbiler, modulvogntog og specialvogntog og vil også rumme servicestation, tankanlæg, ladestandere, værksteds- og vaskeområder for tung trafik, toilet- og badeforhold samt udendørsområder, restauranter og naturligvis det kommende Zleep Hotel Horsens.

Zleep Hotels var indtil starten af 2019 ejet af sin danske opfinder, Peter Haaber. Han solgte 51 procent af Zleep til Deutsche Hospitality, der samme år blev overtaget af kinesiske Huazhu Group. Peter Haaber har stadig de resterende 49 procent af Zleep Hotels.

I dag består hotelkæden af 15 hoteller i Danmark og et i Sverige. Desuden er ni nye hotelprojekter på vej i og uden for Danmark. Målet er i samarbejde med Deutsche Hospitality at drive 40 hoteller i 2025.

 

Relaterede artikler:

Nyt dansk hotel vil favne flere slags gæster

Zleep Hotels forventer dansk rekordomsætning

Scandic overtager kendt jysk hotel