Frederik VI’s Hotel i udkanten af Odense har 62 værelser og er blandt de nyeste medlemmer hos Small Danish Hotels. Foto: Frederik VI’s Hotel.

Hotelkæde tanker nye medlemmer

Small Danish Hotels har fået to nye medlemmer – de snart 80 hoteller, kroer og slotte i kæden har i år set stigning i omsætningen på 29 procent i forhold til sidste år.

Hotelsamarbejdet Small Danish Hotels har fået Kompas Hotel Aalborg med ombord, og dermed lukket et geografisk hul i Danmarks fjerdestørste by. Ligeledes er Frederik VI’s Hotel i udkanten af Odense nu på medlemslisten hos Small Danish Hotels.

”Efter et par år uden hotel i Aalborg er vi glade for nu at tilbyde et moderne byhotel i den nordjyske hovedstad. Beliggenheden i det nye havnemiljø tæt på centrum er tæt på Aalborgs mange ferie- og fritidstilbud, samtidig er hotellet med dets centrale placering essentielt for forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Kompas Hotel Aalborg, der indtil udgangen af sidste måned førte navnet Hotel Aalborg, har 111 værelser og drives af fonden Aalborg Sømandshjem, har rødder tilbage til 1905.

I sidste måned fik Small Danish Hotels nyt medlem i Odense med Frederik VI’s Hotel i udkanten af byen. ”Frederik VI’s Hotel er et attraktivt og centralt placeret hotel for ferie- og forretningsmarkedet,” lyder det fra Small Danish Hotels.

Frederik VI’s Hotel startede som en kro helt tilbage i 1822 og har i dag 62 værelser, mødefaciliteter samt et ”sanserum.”

Stor fremgang i omsætning
På årsbasis har de foreløbig 79 medlemmer af Small Danish Hotels cirka 1,3 millioner overnatninger på deres 4.000 værelser. Danskere udgør langt over halvdelen af de årlige gæster hos Small Danish Hotels fulgt af nordmænd, hollændere, svenskere og tyskere. Kædens medlemmerne omsætter for cirka 1,3 milliarder kroner om året.

”Vores medlemmer er cirka 27 procent foran omsætningen sidste år, der kommer flere direkte bookinger, hvilket også minimerer medlemmernes omkostninger til bookingmaskinerne, OTA’er, og vores loyalitetsprogram, Benefits, er i voldsom vækst,” siger administrerende direktør for Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, til STANDBY.dk

Small Danish Hotels’ medlemmer har alle mindst tre stjerner og står sammen om markedsføring og fælles kerneværdier som personlig betjening og det gode værtskab.

Relaterede artikler:

Hotelkæde har boom af danske gæster

Nyt hotel sætter navn på direktør

Atter stor tilslutning til rejsemesse