Hoteller i ugens top 10

nyropsgade 38VOR EGEN VERDEN: En aktiv uge både med begivenheder i rejsebranchen og fra læserne på standby.dk, der sendte to hotelhistorier til tops på Top 10, akkompagneret af blafrende gardiner.

Nyheder om danske hoteller er altid godt stof. Det er mange hoteller og enkelte hotelkæder ikke altid klar over. Til undtagelserne hører Arp Hansen – kæden, som i den forløbne uge fortalte til standby.dk, at man i 2017 åbner første hostel med 280 værelser og omkring 1.000 senge.

Det er ikke mere skrabet, end det fuldt ud kommer til at leve op til et 2-stjerne produkt på lavprismarkedet, og samtlige værelser har både bad og toilet. Det bliver kædens tredje 2-stjernede hotel i København – ud over de mange andre blandt de bedste i byen.

På andenpladsen på Top 10 kom historien om det danske kabinepersonale, som ikke vil nøjes med at være adskilt fra passagererne med et gardin, men kræver skillevæg. Det kan betyde, at de i stedet skal til Sverige og Norge og flyve regionaltrafik, mens deres svenske og norske kolleger overtager langruterne til USA fra København.

På tredjepladsen kom endnu en hotelhistorie, nemlig om Zleep Hotels, som overtager det krakkede Hotel Prindsen i Roskilde. Kæden har nu otte hoteller i Danmark.

Top 10 listen så således ud: 1. Stor hotelkæde øger i København, 2. Gardinet blafrer voldsomt i SAS, 3. Zleep overtager kendt hotel, 4. Frygt lammer fly i hele verden, 5. SAS aflyste New York-fly tre dage i træk, 6. København får den største Dreamliner 7. Kendt rejsejournalist forlader Berlingske, 8. Glæde i dansk luftfart over vækstplan, 9. Ny direktør i Bella Vista og 10. Krydstogtpassagerer reddet ved Falklandsøerne.