Et hotelværelse hos Clarion i Københavns Lufthavn, der kan lejes som hjemmearbejdsplads. Der er også en klippekortordning. PR-foto: Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Hoteller sælger værelser som hjemmearbejdsplads

Ikke alle hoteller er helt eller delvist lukket på grund af coronakrisen. Nogle af de åbne har fundet ny måde at skaffe lidt ekstra indtægter: udlejning af hotelværelser som hjemmearbejdsplads.

En række danske hoteller er begyndt at sætte opslag på blandt andet Linkedin, hvor de udlejer et hotelværelse for en hel eller en halv arbejdsdag.

Her kan kunderne sidde i fred og arbejde samtidig med at de har adgang til WiFi, TV, toilet og så videre.

Målgruppen for dette nye marked er blandt andet de medarbejdere, der skal arbejde hjemmefra, for eksempel fordi arbejdspladsen er lukket som følge af coronafrygten. Men de kan være udfordret hvis de for eksempel har et mindre hjem, hvor der kan være andre familiemedlemmer og dermed kan det være sværere at koncentrere sig.

Her kommer de åbne hoteller ind i billedet. I opslag på Linkedin, skriver Cecilie Thomsen, marketingchef for Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn, således:

”Har du huset fuldt og svært ved at koncentrere dig på ‘hjemmekontoret’? We got you covered. Lej et hotelværelse som kontor for en dag og arbejd i ro og mag – med gratis kaffe & Wifi.”

Hurtigt Wi-Fi, morgenmad på værelset og udsigt til vandet
Og i sit Linkedin-opslag skriver Maria Lentz-Greve, chef for konference- og eventsalg på Copenhagen Admiral Hotel:

”Hjemmearbejdsdage har fået hel ny betydning! Før var det dagen, hvor man alene fokuserede og kom i dybden med sine opgaver, nu er det en social aktivitet i hjemmet, hvor stor som lille deltager. Hyggeligt… Jo, men der skal stadig arbejdes.”

Maria Lentz-Greve fortsætter: ”Har du brug for at skifte scene og prøve en hjemmearbejdsdag med fordybelse, så tilbyder Admiral Hotel nu værelser til leje til din hjemmearbejdsdag med stort skrivebord, hurtigt Wi-Fi, Chromecast, Bluetooth, gratis kaffe og udsigt til vandet.”

Admiral-hotellet udlejer både sine værelser for halve og hele dage. ”Vi tilbyder også lækker morgenmad som room service, så du kan nyde den på værelset, og vi hjælper med bestilling af andre måltider fra dine yndlingssteder i byen,” hedder det blandt andet.

Relaterede artikler:

Ti gode råd til rejsebranchen – efter coronavirussen

Dansk hotel menes solgt for rekordhøjt milliardbeløb

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde