Hvem er størst i verden her

sas a340 i københavns lufthavn CPHVOR EGEN VERDEN: Ranglisten i København Lufthavn i fjor er altid godt stof. Således også i år, hvor SAS bevarede sin førsteplads, men dog gik en anelse tilbage. Det blev nr. 1 på ugen top ti liste blandt de mest læste på standby.dk

Det er altid rart at have en svar på, hvem der er størst i Nordens største lufthavn, København. Sådan for lige at have sin paratviden i orden. Det er fortsat SAS, omend andelen faldt en smule sidste år. Alligevel kom passagertallet over 10 mio. På andenpladsen ligger Norwegian og som nr. tre (fra lavpristerminalen) Easyjet.

På andenpladsen blandt de mest læste var nyheden om, at Star Tour lukker i Aalborg. Det var ikke nogen positiv historie, men den trak mange læsere alligevel.

Det samme gjorde kommentaren med ironisk adresse til Ryanair og en drømmestart for Michael O`Learys oversøiske planer. ”Det er sjovt, hvad du fortæller os, men ih hvor er det løgn,” kom på tredjepladsen.

Top 10 listen så således ud: 1. Størst i Københavns Lufthavn, 2. Derfor lukker Star Tour i Aalborg, 3. Det er sjovt, hvad du fortæller os, 4. Nyt job til fhv. SAS-direktør, 5. Air France nedlægger stationskontor, 6. DAT forlænger med Coca Cola, 7. Kræver stop for børnehjems safari, 8. Hotelpriser til melodi Grand Prix, 9. Grønt stempel til fire danske bureauer og 10. Kilroy atter på banen.