Hver anden tager arbejdet med

En ny YouGov-undersøgelse fortæller, at hver anden dansker i arbejde vil tjekke sin arbejdsmail og tage arbejdsopgaver med på ferien.

Det er især de højtlønnede (59%), der tager arbejdsopgaver med på ferie. Blandt danskere i arbejde vil 57% tjekke arbejdsmailen, selv om de er på ferie. Og 31% tjekker den dagligt eller oftere.

Den primære årsag er for at undgå en stor arbejdsbyrde efter ferien (40%). Derudover tyder undersøgelsen på, at mange føler forpligtigelse over for deres arbejde. 33% nævner, at de arbejder i løbet af ferien, fordi arbejdsopgaverne kan ikke vente, og 25% begrunder det med, at ingen anden kan udføre deres arbejdsopgaver.

Hver fjerde nævner, at de arbejder i ferien, fordi de ikke har noget imod det. Det gælder især mænd (31% mod 17% af kvinderne).

Kun 7% arbejder i ferien på grund af forventninger fra chefen, og 4% fordi virksomheden kræver det.

Undersøgelsen er baseret på 491 interviews med danske mænd og kvinder 18+ i arbejde fra YouGov panelet i perioden 8. – 9. juni 2017.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.