IAG øger overskuddet i første halvår

International Airlines Group havde i første halvår 2017 en nettoindtjening på 567 millioner Euro – en stigning på 2,3% i forhold til første halvår 2016 trods strejker og tab på IT-problemer.

“Vi havde en stærk fremgang i andet kvartal med et driftsoverskud på 805 millioner Euro mod 555 millioner sidste år”, beretter IAGs CEO Willie Walsh.

Ifølge IAGs CFO Enrique Dupuy de Lôme er det gruppens stærkeste kvartalsforbedring siden 2014. Omsætningen for de seks måneder frem til 30. juni steg 0,4% til 10,9 milliarder Euro, mens omkostningerne faldt med 1,6% til 9,9 milliarder. Det gav et driftsoverskud på 975 millioner Euro – en stigning på 37,3% fra 789 millioner året før.

BA’s overskud i første halvår steg til 741 millioner Euro fra 631 millioner for et år siden. Iberia kom ud med et overskud på 59 millioner Euro mod et underskud for et år siden på 42 millioner, mens lavprisselskabet Vueling havde et underskud på seks millioner Euro mod et underskud for et år siden på 54 millioner.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.