Igen til St. Juan, St. Thomas og St. Maarten

Royal Caribbean International meddeler, at flere af de populære caribiske øer, som blev ramt af orkanerne Irma og Maria, nu stort set er tilbage i det faste program.

Den 30. november vil Freedom of the Seas ankomme til San Juan, Puerto Rico, med 3.782 gæster. Grandeur of the Seas anløber den 17. december St. Maarten, mens Adventure of the Seas være det første skib, der anløber St. Thomas den 10. november. Der bliver anløb til St. Croix den 8. januar.

“Vi er opmuntret af de fremskridt, der er gjort i Puerto Rico og St. Maarten med genopbygning, og det betyder meget for os, at vi er på vej ’hjem’. For os har det været vigtigt at fokusere på at støtte vores langsigtede partnere,” siger Michael Bayley, adm. direktør, Royal Caribbean International.

“Det bedste vi – som gæster og virksomhed – kan gøre, er at støtte disse destinationer, der er så afhængige af turisme”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.