Igen til St. Juan, St. Thomas og St. Maarten

Royal Caribbean International meddeler, at flere af de populære caribiske øer, som blev ramt af orkanerne Irma og Maria, nu stort set er tilbage i det faste program.

Den 30. november vil Freedom of the Seas ankomme til San Juan, Puerto Rico, med 3.782 gæster. Grandeur of the Seas anløber den 17. december St. Maarten, mens Adventure of the Seas være det første skib, der anløber St. Thomas den 10. november. Der bliver anløb til St. Croix den 8. januar.

“Vi er opmuntret af de fremskridt, der er gjort i Puerto Rico og St. Maarten med genopbygning, og det betyder meget for os, at vi er på vej ’hjem’. For os har det været vigtigt at fokusere på at støtte vores langsigtede partnere,” siger Michael Bayley, adm. direktør, Royal Caribbean International.

“Det bedste vi – som gæster og virksomhed – kan gøre, er at støtte disse destinationer, der er så afhængige af turisme”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.