Ingen frygt for tog-konkurrence

DSBs planer om en non-stop forbindelse specielt for forretningsfolk mellem Århus og København med en samlet rejsetid på to timer og 40 minutter får en kølig modtagelse af indenrigsfly-selskaberne, skriver business.dk.

 

Blandt DSBs argumenter er, at man med toget får mulighed for at være koblet på internettet hele vejen, men hertil siger  Signe Thorup, kommunikationschef i Cimber Sterling, at hvis man vælger flyet er der slet ikke behov for den service – dertil er rejsetiden alt for kort og giver højst tid til en kop kaffe.

 

Hertil kommer, at det er billigere at flyve end at køre med det nye kontor-tog. Ved at bestille i god tid kan Cimber Sterling tilbyde billetter til det halve af de 600 kr., DSB vil tage for en enkelttur.

 

Hos SAS siger pressechef Mikkel Thrane, at flyfrekvensen er så høj og der er så mange, der skal videre, at man overhovedet ikke er bekymret for DSBs udspil.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.