Ingen S-tog mellem Hovedbanen og Østerport i påsken

I perioden fra den 12. til den 17. april, kører der ingen S-tog mellem Københavns Hovedbanegård og Østerport Station, da Banedanmark skal vedligeholde og udskifte skinnerne på den travle strækning.

”Der er i stedet rigtig mange togbusser, som kører i pendulfart mellem Hovedbanegården, Vesterport, Nørreport og Østerport, og derudover kører der regionaltog og tog på Kystbanen. Med undtagelse af Vesterport, hvor der kun er S-tog, er der tog til de andre stationer”, siger Tony Bispeskov, informationschef hos DSB.

Sporarbejdet er led i en større sporfornyelse, Banedanmark foretager de næste måneder. Fra den 30. juni til og med den 16. juli arbejdes der mellem Østerport og Svanemøllen, hvor der ligeledes lukkes for S-togstrafikken.

Desuden vil man gennemføre sporfornyelser mellem Hovedbanegården og Valby Station i perioden 11. maj til 18. juni samt 17. juli til 16. august, hvor man skiftevis lukker sporene mellem de to stationer. Her vil der dog køre tog i perioden, omend med forsinkelser.

”Det arbejde, som Banedanmark har placeret i påsken, er når der er færrest kunder,” siger Tony Bispeskov.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.