Den irske hovedstad, Dublin, er blandt Irlands største turistattraktioner, men der er meget at se og gøre over hele landet. Arkivpressefoto fra Tourism Ireland.

Irland holder stor turisme-workshop i København

Med deltagelse af over 25 irske leverandører til turismebranchen, har Tourism Ireland onsdag i næste uge workshop i København, hvor nordiske rejsebrancheaktører kan hente ny inspiration.

Også Irland er på den anden side af coronakrisen og har sløjet alle rejserestriktioner. Det bruger turistrådet på den grønne ø, Tourism Ireland, som kærkommen anledning til at invitere nordiske rejsebureauer og turoperatører til heldags speedating-workshop i København. Det sker onsdag i næste uge, den 20. april.

Det irske turistråds nordiske kontor i København har allerede over 50 tilmeldte til sammenkomsten på Axelborg overfor Tivoli, men der er plads til flere, det er blot at kontakte Tourism Ireland i København.

Norden er Irlands 7. største marked for turister, i 2019, året før coronakrisen brød ud, var der 256.000 ankomster fra de nordiske lande, heraf 77.000 fra Danmark, hvor de nordiske turister samlet brugte op mod en milliard kroner.

Ved næste uges workshop i København er over 25 irske og nordirske leverandører til turismebranchen klar til at møde de nordiske arrangører af rejser til Irland. Workshoppen er opdelt i en morgen- og en eftermiddags-afdeling mellem klokken 9 til 12.30, fulgt af frokost, og igen fra klokken 13.30 til 16.30.

Bredt udbud af irske udstillere
Fra leisure-siden ved den irske workshop, der også har leverandører fra Nordirland, deltager, nævnt alfabetisk:

Aran Island Ferries, Causeway Coast & Glens, Cliffs of Moher Visitor Experience, Game of Thrones Studio Tour, Guinness Storehouse, Ireland By Bike, Irish National Stud med Japanese Gardens og St. Fiachra’s Gardens, Kinsale Food Tours, Teeling Whiskey Distillery, Titanic Belfast, Visit Derry, Visit Mourne og museerne Waterford Treasures.

På hotelsiden er der medvirken fra: City Hotel Londonderry, Dalata Hotel Group, Killeavy Castle, Select Hotels of Ireland og TIFCO Hotel Group.

Incomingdelen i Irland er repræsenteret af Abbey Tours, Aspects of Ireland og Eirebus DMC.

Golf-segmentet i det irske får vist flaget af: Activities Ireland, Ardglass Golf Club, Ballycastle Golf Club, Hilton Templepatrick, Mount Juliet Estate og North & West Coast Links.

Relaterede artikler:

Dansk rejsebureau åbner på sjælden destination

Klar med officiel studietur til Game of Thrones-fans

Ny hjemmeside har 5.000 artikler fra rejsebloggere

Irland håber på fortsat dansk turistvækst

Stor forskel på nationale turistråds synlighed