’Jeg har lavet en mega bommert’

Michael Binzer.

Michael Binzer.

INDRØMMELSE: Den tidligere direktør i Air Greenland, TelePost og SAS-ansatte, Michael Binzer, undskylder pyntet på sit CV. ”Nu graver de i fortiden. Kan det have noget at gøre med, at jeg har været åbenmundet om administrationen i Selvstyret?” skriver Michael på sin blog.

En træneruddannelse fra Norges Idrætshøjskole og en periode som langrendsløber i 12 år slugte tiden for Michael Binzer og betød, at han aldrig fik fuldført sin eksamen i økonomi. Han var i sin tid en populær og anerkendt ansat i SAS-staben i København og blev hentet til Grønland for at være adm. direktør for Air Greenland og senere hentet til TelePost chefstillingen.

I sin blog erkender han nu, at han har fiflet med sine papirer og aldrig fuldført den omtalte uddannelse. ”Jeg har lavet en mega bommert i forhold til, hvad jeg har fremlagt om min uddannelsesbaggrund og pyntet på mit CV. Utilgiveligt, men sandt,” skriver han hudflettende ærligt på sin blog.

Når sagen overhovedet er aktuel nu, er det øjensynligt, fordi nogen i Selvstyret er begyndt at grave dybt i hans uddannelsesmæssige baggrund. Og han mere end antyder, at det kunne være en hævnakt på grund af hans kritik.

”Kan det have noget at gøre med, at jeg har været åbenmundet omkring administrationen i Selvstyret, skandalerne og det politiske niveau i Grønland i den seneste tid. Og efter jeg selv har valgt at opsige min stilling? Det synes jeg er lidt ironisk. Jeg beklager og håber på, at jeg gennem engagement og fremtidigt virke kan kompensere for denne bommert,” slutter han.

I et af svarene på bloggen, kaldes Michael Binzer for Anna Castberg og angribes for at have indført fastvingede fly, hvoraf et er totalskadet. En flytype som har en kæmpe svaghed for turbulens, sidevind og korte baner, noget der er meget af i Grønland.