’Jeg skal hverken styre fly eller tog’

0
Flemming Jensen.
Flemming Jensen.

FARVEL: Efter 26 år i SAS siger direktør Flemming Jensen på fredag farvel til sine kolleger og forlader det flyselskab, som har givet ham så mange kampe og sejre, inden han tager over som adm. direktør for DSB.

Ved en uformel reception i kantinen hos SAS på Amager Strandvej på fredag kl. 14 siger koncerndirektør, driftsdirektør, kaptajn og talsmand for SAS Danmark, Flemming Jensen, farvel for at tiltræde hos DSB fra 1. maj som topchef.

”Jeg har deponeret min licens som pilot for et par år siden, og jeg skal heller ikke ud at køre tog – bortset fra en prøvetur i førerrummet, men jeg glæder mig til opgaven på landjorden,” siger Flemming Jensen til standby.dk.

”Jeg har været meget glad for mine 26 år i SAS, selv om det i den senere tid har været hårdt ind imellem,” tilføjer han.

Han var en af chefforhandlerne i opgøret med piloter og kabineansatte i november 2012 og nu igen i dette forår. Det er ikke altid let at have konflikt med sine gamle kolleger.

For pressen har han været den ideelle talsmand. Altid parat med en forklaring i et forståeligt sprog på stort set alle tider af døgnet.

DSB hører ikke umiddelbart til en af de mest populære virksomheder i dagens Danmark. Nu er der chancer for forbedring!

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz