JetTime og flere fly til SAS i top

jet time, atr-fly 2VOR EGEN VERDEN: For en gangs skyld var det ikke udviklingen med Norwegian, som blev ugens mest læste her på siden, men derimod om den fortsatte ekspansion i JetTime i samarbejdet med SAS.

SAS bygger mere og mere et net af regionalruter op med samarbejdspartnere, men ruter hvor SAS ikke selv flyver. Ofte med moderne ATR-fly, en turboprop typen, som bruger langt mindre brændstof end jet, men til gengæld har optimal hastighed og rækkevidde. Her har JetTime markeret sig stærkt og skal flyve endnu mere for SAS.

Det blev sidste uges mest læste historie, dog med Norwegian på andenpladsen med en kommentar om den irske forbindelse i ”Bjørn Kjos overrasker fortsat”. På tredjepladsen fulgte en hotelnyhed med dansk trekløver i spidsen for Scandic Hotels og opkøbet af Rica Gruppen i Norge.

Top 10 listen så således ud: 1. Dansk SAS partner får flere fly, 2. Bjørn Kjos overrasker fortsat, 3. Dansk trekløver i spidsen, 4. Rejsebureau konkurs efter salg, 5 Scandic Hoteller fik ros efter håndbold EM, 6. Vi synder stadig (kommentar), 7. Flot comeback af Angleterre, 8. Konkurs kostede kun 10 mio. kr., 9.  Vintervejr lammer flytrafik i USA og 10. Royal Caribbean øger fra København.