Jordomrejser med SAS og Co

sas flyFLYREJSE: Der er masser af muligheder med Star Alliance jordomrejser i det nye tilbud. Vi har prøvet at sætte rigtige penge på og har sammen med SAS fundet rejser fra 20.869 kr. og op til 35.320 kr. som aktuelle eksempler.

Det hele bliver lidt mere håndgribeligt, når man begynder at sætte pris på jordomrejsen med Star Alliance. Derfor har standby.dk bedt SAS om at udregne nogle få priser på rejsen. Der er mange fund at gøre og utallige priseksempler.

Billigste forslag er på Go/Economy, men det er både spændende og eksotisk alligevel. Start i København og via Stockholm til Hong Kong – Tokyo – Honolulu – San Fransisco – New York til København. Både ANA og United er med i det koncept. Der er masser af bonuspoint at optjene. Pris 20.869 kr.

Den mere enkle med få stop på SAS Plus går fra København til Beijing og videre til Taipei på Taiwan til San Francisco og tilbage til København. Ud over SAS er taiwanesiske Eva Air med i pakken. Har man et guldkort er der 28.225 bonus-point med i pakken. Pris 33.045 kr.

Sidst men ikke mindst en spændende tur med flere stop og hele turen på Plus/Economy Extra med start i København og videre til Stockholm. Derfra med SAS og Singapore Airlines til Hong Kong og til Singapore. Her starter den lange tur over Auckland til Raratonga (Cook Island) og tilbage Auckland, men herfra videre til San Francisco og hjem til København. Denne gang er prisen 35.320 kr. Og har man blot et sølvkort, tikker der 35.750 points ind på kontoen.

Normalt er Jordomrejse-priser vist ikke særlig meget brugt. Det kan godt undre, når man ser, hvor meget man egentlig får for pengene.