Køb fladskærm i 10.000 meters højde

”Det er vigtigt for os hele tiden at finde frem til nye måder at forbedre vores kundeservice på”, siger koncernsalgsdirektør Tero Taskila, airBaltic. ”Det er blot endnu et skridt i den rigtige retning at tilbyde den seneste fladskærmsteknologi til voldsomt reducerede priser i forhold til dem, vores kunder oplever derhjemme. Hvis man sparer op til 240 Euro på et tv-apparat, kan det i visse tilfælde dække flybilletterne for familien.

 

Det lettiske flyselskab er først med at tilbyde sine kunder at købe tv-apparater på internationale flyvninger. Salget foregår ved, at passageren bestiller sit tv ombord efter at have studeret brochuremateriale. Det ønskede udstyr bliver så sendt til en hvilken som helst adresse inden for EU – fragtfrit.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.