Kampfly vækkede sovende piloter

2

F16 kampflyLUFTFART: Delta Air Lines havde forleden en charterflyvning fra Frankfurt til Kuwait. Angiveligt faldt piloterne i søvn – og blev først vækket af to græske F16-jagere.

En Boeing B767-fly fra Delta Air Lines kom ind i græsk luftrum uden at piloterne i over en time besvarede opkald fra den græske flyveledelse, skriver det franske nyhedsbureau AFP.

Herefter sendte grækerne to F16 jagerfly op til Delta-flyet. Ifølge flere medieartikler rapporterede de græske F16-piloter, at Delta-piloterne syntes at være faldet i søvn.

Delta-piloterne blev angiveligt vækket efter passagerer så de græske jagerfly og meddelte dette til kabinebesætningen som kontaktede piloterne.

I en udtalelse siger selskabet, at flyet ikke var i stand til at etablere kontakt med den græske flyveledelse, men at flyet på intet tidspunkt forlod sin rute.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Kampfly vækkede sovende piloter"

Notify of
avatar
Hans
Hans

For lidt hvile(søvn), arbejdstidregler, døgnrytme, jetlag, skæve arbejdstider… ja, der kan jo være så mange grunde til sådanne incidents.

Jakob
Jakob

Endnu en gang et stykke sensationsjournalistik. Delta udtaler, at der har været en misforståelse omkring frekvenser, da flyet skulle skifte frekvens. Det sker dagligt. Det styrtede Egypt Air fly har nok haft lidt indflydelse på, hvor hurtigt det græske luftvåben reagerede ved at gå på vingerne.

wpDiscuz