Bandholm Badehotel på Lolland. (Foto: Bandholm Badehotel | PR)

Kendt badehotel bliver en del af Small Danish Hotels

Small Danish Hotels udvider endnu en gang porteføljen, da et kendt badehotel på Lolland fremover vil være en del af kæden. Hotellets profil stemmer godt overens med vækststrategien, lyder det.

Siden det nuværende hotel første gang slog dørene op som kongelig privilegeret kro i 1692, har gæster kunne overnatte ved Bandholm Havn på Lollands nordkyst. I 1886 blev kroen omdannet til et badehotel, og den funktion udfylder Bandholm Badehotel stadigvæk den dag i dag.

Der er dog sket meget i årenes løb. Ikke mindst i det indeværende, der har været relativt begivenhedsrigt for hotellet, som gik konkurs i januar. Det skyldtes en økonomi, der var tyndslidt oven på flere år med COVID-19, og derfor endte driftsselskabet med at bukke under.

Derudover har hotellet fået nye medejere, skiftet navn til det nuværende og er undergået en mindre renovation, som er tilendebragt fredag i denne uge. Samtidig er det blevet offentliggjort, at Bandholm Badehotel er blevet indlemmet i hotelkæden Small Danish Hotels.

Gæsterne efterspørger firstjernede oplevelser
Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 60 kroer, hoteller, slotte og herregårde som blandt andet Marienlyst Strandhotel, Hindsgavl Slot og Hotel Vejlefjord.

Direktør Finn Kræfting fra Small Danish Hotels fortæller, at det flugter godt med den lagte vækststrategi, at Bandholm Badehotel bliver en del af kæden. Small Danish Hotels oplever nemlig, at gæsterne ønsker firstjernede oplevelser.

”Der er stor efterspørgsel efter hoteloplevelser i den højere ende af kvalitetsskalaen, og Bandholm Badehotel er en unik oase for Small Danish Hotels’ gæster, der vil forkæles lidt ekstra. Interessen for badehoteller er fortsat stigende i Danmark, og hotellets naturskønne placering ved vandet kombineret med et stærkt fokus på gastronomi og lokal autenticitet passer perfekt til vores gæsters behov. Dertil tapper badehotellet direkte ind i vores vækststrategi, hvor vi blandt andet fokuserer på fyrtårnshoteller.”

God placering og faciliteter
Det fremhæves desuden, at Bandholm Badehotel passer godt sammen med resten af overnatningsstederne i Small Danish Hotels, da kæden i særlig grad fokuserer på weekendophold og miniferier, hvor blandt andet gastronomi, spa, kultur, golf, intimkoncerter og natur er en del af oplevelsen.

Det matcher godt med det lollandske hotel, der ligger tæt på flere golfbaner, Knuthenborg Safaripark samt andre lokale attraktioner. Derudover råder Bandholm Badehotel over egen badestrand, naturspa og en restaurant, hvor Nicky Arentsen, der har baggrund på Michelin-restauranter som AOC og Henne Kirkeby Kro, er chefkok.

Vil styrke position yderligere
Medejer og direktør for Bandholm Badehotel, Allan L. Agerholm, mener, at optagelsen i kæden kan tjene til at styrke hotellet, der vil få bedre muligheder for at tiltrække forskellige slags gæster fra både ind- og udland.

”Vi glæder os meget til det nye samarbejde med Small Danish Hotels, som skal være med til at styrke kendskabet til Bandholm Badehotel og tiltrække både danske og internationale gæster. Hotelkæden har en række stærke platforme og et attraktivt gavekortskoncept, der rækker ud til præcis de målgrupper, der matcher badehotellets profil.”

”Vi vil desuden gerne styrke vores potentiale som kursus- og konferencehotel, og det åbner hotelkædens gæstegrundlag også op for. Desuden ser vi frem til at blive en del af et hotelnetværk, hvor hjertelig gæstfrihed ligger dybt i dna’et.”

 

Relaterede artikler:

Konkursramt luksushotel genåbner med nyt navn

Håber på genåbning af konkursramt luksushotel

Bandholm får ny sandstrand