Kendt hoteldirektør til incomingbureau

Peter Møller Laursen er ny vicedirektør i det aarhusianske incomingbureau Unique North.

TURISME: Han tiltræder nyoprettet stilling som viceadm. direktør i Unique North.

Incomingbureauet Unique North har ansat Peter Møller Laursen som vice. adm. direktør med ansvar for indkøb og salg. Han har en cand. merc. inden for turistøkonomi og service management fra Handelshøjskolen i København og har en hotelkarriere bag sig, hvor han har været hoteldirektør for Radisson Blu-hoteller i Danmark, Norge og England.

Fra 2007 til 2014 var Peter Møller Laursen direktør for Radisson Blu Scandinavia hotel Aarhus, som gentagne gange blev kåret til Danmarks bedste hotel i provinsen ved Danish Travel Award.

I december 2014 sagde han farvel til hotellet: ”Jeg var ikke enig med ledelsen for hotelkæden om den fremtidige vej for hotellet,” sagde han til standby.dk. ”Jeg ville gerne fortsætter driften – Radisson ønsker det drevet på en anden måde,” sagde 46-årige Peter Møller Laursen i 2014 til standby.dk

”Men bruddet mellem os er da ærgerligt, jeg er ked af, at det kom dertil,” siger han. Peter Møller Laursen har arbejdet i Radisson-kæden i snart 20 år.

Han blev i 2015 ny direktør for Midtjysk Turisme. Senest har han været hoteldirektør i Nordic Choice Hotels med ansvaret for Quality Hotel Edvard Grieg, det største kursus- og konferencehotel i Bergen.

Ejer og administrerende direktør for Unique North, Henning Hunskjær, siger, at virksomheden efter 10 år nu har nået en størrelse, som i kombination med ambitiøse vækstplaner for de kommende år har skabt behov for at styrke organisationen med ansættelsen af Peter Møller Laursen.

Peter Møller Laursen ser frem at være med til at realisere vækstplanerne for Unique North og prøve kræfter med rejsebureaubranchen: ”Jeg ser et stort potentiale i den niche, Unique North repræsenterer – pakkerejser til Norden,” siger han.

Unique North er incomingturoperatør i Norden, som sælger unikke oplevelser til europæiske og oversøiske turoperatører. Unique North, der i år har 10-års jubilæum, har hovedsæde i Aarhus og afdelinger i København og Berlin.