Jens Frank-Mikkelsen bliver fra august ny direktør for Crowne Plaza Copenhagen Towers, der er en del af BC (Bella Center) Hospitality Group. Arkivfoto.

Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza

Den nuværende direktør på det store 4-stjernede hotel i Ørestad får nyoprettet chefstilling i BC Hospitality Group. Hun afløses af kendt dansk brancheperson, der har haft topposter hos Hilton.

39-årige Jens Frank-Mikkelsen bliver fra august ny direktør på Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad ved København – det er et af de foreløbig tre københavnske hoteller i BC (Bella Center) Hospitality Group. De to andre er Copenhagen Mariott og AC Bella Sky ved Bella Center – til sammen har de tre hoteller næsten 1.600 værelser.

På Crowne Plaza afløser Jens Frank-Mikkelsen hoteldirektør Pia Jakobsen, der tiltræder nyoprettet stilling som Director of Operations i ”People & Culture” i BC Hospitality Group. Her skal Pia Jakobsen, der i 2014 kom til Crowne Plaza fra direktørjob hos Scandic Hotels, arbejde med processer, udvikling og uddannelse af medarbejderne i BCHG-koncernen.

Efter fire år i spidsen for Crowne Plaza får Pia Jakobsen nyoprettet stilling som Director of Operations i ”People & Culture” i BC Hospitality Group. Arkivfoto.

Jens Frank-Mikkelsen bliver direktør – general manager – for Crowne Plaza der har 366 værelser og suiter på sine 25 etager. Det meget miljørigtige hotel ligger blandt andet tæt på Bella Center, Royal Arena og Københavns Lufthavn.

Jens Frank-Mikkelsen vendte tidligere i år hjem til Danmark med sin familie – uden et nyt job på hånden. Siden 2014 havde han haft topposter for Hilton som Director of Business Development på først Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa og senest Hilton Hotel Sydney.
Inden Jens Frank-Mikkelsen fra 2014 til 2018 rejste ud i verden, arbejdede han fra 2001 på det daværende Hilton Copenhagen Airport som blandt andet Director of Conference and Event Sales, Director of Sales, og senest Director of Business Development.

Om ny udnævnelsen siger Jens Frank-Mikkelsen i pressemeddelelse fra BC Hospitality Group: ”Jeg glæder mig meget til at komme i gang og til samarbejdet med det dygtige team på Crowne Plaza Copenhagen Towers og er forvisset om, at vi sammen kan imødekomme og videreudvikle fremtidens bæredygtige hotel alt imens vi fortsat yder den bedst mulige service og kvalitetsoplevelser over for vore gæster.”

Fra rejseleder til hoteldirektør
Jens Frank-Mikkelsen stammer fra Vestjylland og kom i kontakt med rejsebranchen som rejseleder og senere destinationschef hos daværende Falke Rejser. Da han i 2000 vendte hjem til Danmark, stod Hilton Copenhagen Airport foran at åbne året efter. Her fik han job som receptionist og fik efterfølgende de ovennævnte stillinger på hotellet.

Stort til lykke
Om ny ansættelsen og ændringerne på Crowne Plaza Copenhagen Towers siger Anders Duelund, Group Hotel Director hos BC Hospitality Group:

”Stort til lykke til Pia Jakobsen med det nye job internt i gruppen. Vi takker Pia mange gange for hendes kæmpe indsats på Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor hun med engagement, professionalisme og loyalitet har leveret fantastiske resultater og bidraget markant til hotellets udvikling og vækst de seneste år.”

”Samtidig, fortsætter Anders Duelund, byder vi Jens Frank-Mikkelsen rigtigt hjerteligt velkommen i BC Hospitality Group. Vi ser frem til at arbejde sammen med Jens og er overbeviste om, at hans mangeårige erfaring med hotelledelse og forretningsudvikling i ind- og udland er et rigtigt godt match til i teamet på Crowne Plaza Copenhagen Towers.”

Relaterede artikler:

Kendt hotelprofil tilbage i Danmark

Hilton atter til København

Hilton overvejer hotel i Aarhus