Kommunikationsrådgiver Anette Price har i 25 år arbejdet med blandt andet hotel- og mødebranchen. Foto: Henrik Petit.

Kendt talerør fejrer 25 år i rejsebranchen

Når aktører i hotel- og mødebranche som KolleKolle, Danhostel, Bernstorff Slot og Destination Djursland ytrer sig i medierne, er deres pressemeddelelser ofte skrevet af Anette Price.

Her i midten af november fejrer 55-årige Anette Price sit 25-års jubilæum i hotel- og mødebranchen – men som det beskedne mennesker hun er, bliver det uden en reception.

Hun gjorde sin entré i branchen i 1994 som marketingchef hos Scandic-hotellerne i Danmark og blev siden ansvarlig for virksomhedens presse og kommunikation. Hun var på et kort visit hos Comwell-hotellerne fra 2000 til 2001, hvor hun var produktchef og vendte derefter retur til Scandic.

I 2012 forlod Anette Price jobbet hos Scandic for et job som organisationschef for Dragsholm Slot og Brdr. Price restauranterne – hun er gift med James Price.

I 2013 åbnede Anette Price, der har uddannelser fra CBS og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, sin egen kommunikationsvirksomhed Price Kommunikation.

”De seneste 25 år har hotel- og mødebranchen været kendetegnet af modernisering, fornyelse og ikke mindst stor vækst. Hotellerne har skullet tilpasse sig den globale digitalisering og vænne sig til en verden, hvor, der er rift om gæsterne, og hvor konkurrencen fra tredje parts booking kanaler og nye overnatningsformer som Airbnb, er med til at sætte agendaen i kampen om gæsterne,” siger Anette Price og tilføjer:

”Det har været utroligt spændende at være en del af hotel- og mødebranchen og også restaurantbranchen i 25 år. Branchen har som så mange andre brancher skullet være i stand til at følge en nærmest eksplosiv udvikling på mange forskellige parametre. Lige fra bookingmønstre hos gæsterne, indretning og teknologi til de mere bløde værdier som gæsteservice, bæredygtighed og omtanke for medarbejderne.”

Bredt kundemix
Hendes nu seks år gamle virksomhed Price Kommunikation har sine primære kunder i hotel- og mødebranchen. De tæller kendte steder som KolleKolle, Horisont, Huone Kastrup, Danhostel, Bernstorff Slot og Messe C.

Men også andre virksomheder fra turisme og underholdningssektoren er på kundelisten hos Price Kommunikation; blandt andre turistorganisationen Destination Djursland (under Visitaarhus) og Odense Sommerrevy.

Privat er Anette Price gift med komponist og tv-kok James Price – parret er medejere af seks restauranter i Danmark.

Relaterede artikler:

Danmark har fået unikt kreativt mødecenter

Herning har årets værtspar hos Danhostel

Konferencecenter skifter navn