Kevin Magnussen er hyret som ny ambassadør for Sixt Biludlejning i Danmark. Foto for Sixt: Keen Heick-Abildhauge.

Kevin Magnussen bliver reklameambassadør for Sixt

Den danske racerkører Kevin Magnussen, der snart skal køre Le Mans, har fået kontrakt med biludlejningsselskabet Sixt. Her skal han promovere mobilitetsløsninger for Sixt Danmark.

Kevin Magnussen, den tidligere Formel 1-kører, er blevet hyret som Sixt-ambassadør og vil fremover kunne opleves i diverse fremstød fra Sixt.

Lasse Barsholm, administrerende direktør for Sixt Danmark, siger i en pressemeddelelse: ”Vi er vilde med Kevin, ligesom resten af Danmark er. Som racerkører og som person. Man kan regne med ham. Og man kan regne med os. Derfor er vi et match. Med Kevin i teamet arbejder vi nu videre med at gøre Sixt til danskernes foretrukne biludlejningsselskab.

Vi har allerede lanceret, at man kan få leveret og afhentet sin lejebil lige der, man hvor man vil. Det er et nybrud er branchen,” siger Lasse Barsholm.

I 24 timers Le Mans-løbet, som Kevin Magnussen kører om kort tid, kommer de hurtigste biler op på over 300 kilometer i timen. Og den høje fart matcher den strategi, man har hos Sixt, hedder det.

”Små som store forandringer sker hurtigere og hurtigere. Det kan vi tydeligt mærke på vores kunder, som får sværere ved at forudsige deres bil-behov og bil-drømme. Derfor bliver vores biludlejningsløsninger til både private og erhvervskunder stadig mere relevante,” siger Lasse Barsholm.

Kevin glæder sig
Den 28-årige racerkører Kevin Magnussen ser frem til at komme i gang og ser flere paralleller mellem sin egen hverdag som racerkører og ambitionerne hos Sixt. Han siger i pressemeddelelsen:

”Mit liv er i konstant forandring. Så kørte jeg Formel 1, nu skal jeg køre Le Mans. Så blev jeg far. Så fik vi en hund. Så er vi det ene sted, så er vi det andet. Der sker hele tiden noget, som også ændrer behovet for og ønskerne til en bil,” siger Kevin Magnussen.

Sixt, der har hovedkvarter i Tyskland, har over 4.000 udlejningskontorer i 120 lande verden over.

Relaterede artikler:

Europcar solgt for milliardbeløb

Kendt Norwegian-profil lander hos Sixt Biludlejning

Biludlejningsselskab skifter atter direktør i Danmark