Kjos og piloterne mest læste i top 10

Bjørn Kjos Norwegian bog Høyt og lavtVOR EGEN VERDEN: Det er svært at hamle op med andre nyheder, når Bjørn Kjos angriber sine egne piloter.

Meget kan man sige om Norwegians karismatiske direktør Bjørn Kjos, men han kan til enhver tid slå alle andre nyheder, når han som i sidste uge angriber sine egne piloter i sin bog og hævder, at de forsøgte at stoppe flyselskabets muligheder for nye langruter.

Omtale af bogen og af Kjos blev en sikker vinder blandt de mest læste på Top 10 i sidste uge på standby.dk.

På andenpladsen fulgte historien om en dansk pige, som de færreste kender, som nu er i spidsen for ruteplanlægning i Finnair. Rikke Munk Christensen er navnet, og hun har nok at gøre for det finske selskab med ca. 90 fly, og nu også det mest moderne i dag, nemlig Airbus 350.

På tredjepladsen fulgte klummen om, at de tre lande bag SAS kun en eneste gang har været enige om at sælge, men Lufthansa sprang fra til sidst. Og Bjørn Kjos ville ikke have fået lov, selv om han hævder at fået tilbuddet (i sin selvbiografi).

Top 10 listen så således ud: 1. Kjos mener piloter ville ødelægge, 2. Dansk chef hos Finnair, 3. Kun en gang var ejerne enige om at sælge SAS (klumme), 4. Alt for dyrt at miste sit pas (klumme), 5. Billund får nyt fly (BA), 6. Københavns Lufthavn udbygger, 7. SAS godt fra start med ekstra New York fly, 8. Hillary Clinton til angreb på flypriser 9. Ti år med analyser (Ole Egholm) og 10. Ny pris til Nimb Hotel.