Fra sidste års event med Københavns Kongres og Event Award på Københavns Rådhus. Fra venstre: WoCo’s administrerende direktør, Mikkel Aarø-Hansen, med repræsentanter for vinderne af Årets Initiativpris – Greater Copenhagen Smart Solutions 2016, arrangeret af eventbureauet Gate 21. De øvrige er fra venstre Maja Yde, Lone Kelstrup og Helle Bygholm. Den 25. april kåres årets vindere 2018. Foto: Wonderful Copenhagen.

Klar med priser til Københavns bedste kongresværter

Hvert år hylder WoCo og Københavns Kommune værter for markante kongresser og sportsbegivenheder holdt i hovedstaden det seneste år. De nominerede i Københavns Kongres og Event Award 2018 er netop offentliggjort.

Årets Københavns Kongres og Event Award afvikles traditionen tro på Københavns Rådhus, i år den 25. april. Til at finde vinderne ud fra nomineringerne er der to fagjuryer – en for kongresser og en for sportsevents.

Baggrunden for prisuddelingen er, at København hvert år er værtsby for en lang række internationale videnkongresser og sportevents, der genererer en milliardomsætning til byen. I spidsen for disse arrangementer i København står ofte en dansk vært og/eller arrangør med afgørende betydning for, at hovedstaden hvert år tiltrækker internationale begivenheder, oplyser Wonderful Copenhagen.

Ved  Københavns Kongres og Event Award uddeles priser i fire kategorier til danske værter og arrangører af internationale kongresser og sportsevents. I hver kategori er der tre nominerede. Fælles for dem er, at de i 2017 har holdt markante kongresser eller events i København.

Der bliver uddelt priser for arrangementer holdt i 2017 i disse kategorier: Årets kongresvært for kongresser med flere end 1.000 deltagere, Årets kongresvært for kongresser med færre end 1.000 deltagere, Årets initiativpris og Årets bedste sportsevent.

De nominerede i de fire kategorier er i år:

Årets kongresvært for kongresser med flere end 1.000 deltagere:
Den Danske Dyrlægeforening – 42nd World Small Animal Veterinary Association 2017
Copenhagen Business School – European Group of Organizational Studies 2017
Region Hovedstadens Akutberedskab – European Emergency Medical Services Congress 2017

Årets kongresvært for kongresser med færre end 1.000 deltagere:
Danske Videnskabsjournalister – 4th European Conference for Science Journalists 2017
Rigshospitalet – European Meeting of Complement in Human Disease 2017
DTU Energy – International Conference on Electrolysis 2017

Årets initiativpris:
RFRSH Entertainment – BLAST Pro Series
Dansk Surf & Rafting Forbund, Friends of Cold Hawaii, Copenhagen Watersports – ISA World SUP & Paddleboard Championship 2017
UNLEASH Innovation Lab – UNLEASH 2017

Årets bedste sportsevent:
Dansk Svømmeunion – EM i Svømning
Dansk Surf & Rafting Forbund, Friends of Cold Hawaii, Copenhagen Watersports – ISA World SUP & Paddleboard Championship 2017
A Sports – Swoop Freestyle FAI World Championships

Relaterede artikler:

Møde- og eventbranchen skal atter hylde de bedste

Bella Center blandt nordiske prisvindere

Priser til den danske møde- og eventbranche

x

Læs Også

Hotelkæde bruger millioner på konferencebygning

Milling Hotels, der tæller 7 danske hoteller, har investeret 35 millioner kroner i ny konferencebygning. Den kan rumme 1.000 personer og øger koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent.

Kommune opgiver kritiseret forslag

Københavns Kommune vil alligevel ikke fjerne tilskud på 2,4 millioner til kroner til Wonderful Copenhagens arbejde med at tiltrække store events til hovedstaden.

Dansk slot laver humoristisk videomarkedsføring

En række nye videoer på YouTube skal være med til at øge kendskabet til Bernstorff Slot på en humoristisk og utraditionel måde over for mødekunderne.

Forsøg med møde- og eventmesse i Fredericia

For første gang nogensinde afholdes fagmessen Meeting Live Vest, der vil have deltagelse af over 80 udstillere og flere hundrede mødeplanlæggere.

Nemmere for partnere at booke i Cirkusbygningen

Wallmans i Cirkusbygningen i København har årligt cirka 88.000 gæster – hovedparten er til dinnershows, som partnerne i rejsebranchen nu kan booke direkte.

Tivoli fordobler kapacitet til møder og events

Tivoli overtager konferencelokalerne hos genboen Axelborg, der også skal huse Tivolis administration. Den flytter fra H.C. Andersen Slottet, der på sigt kan blive til et nyt hotel.