Fra sidste års event med Københavns Kongres og Event Award på Københavns Rådhus. Fra venstre: WoCo’s administrerende direktør, Mikkel Aarø-Hansen, med repræsentanter for vinderne af Årets Initiativpris – Greater Copenhagen Smart Solutions 2016, arrangeret af eventbureauet Gate 21. De øvrige er fra venstre Maja Yde, Lone Kelstrup og Helle Bygholm. Den 25. april kåres årets vindere 2018. Foto: Wonderful Copenhagen.

Klar med priser til Københavns bedste kongresværter

Hvert år hylder WoCo og Københavns Kommune værter for markante kongresser og sportsbegivenheder holdt i hovedstaden det seneste år. De nominerede i Københavns Kongres og Event Award 2018 er netop offentliggjort.

Årets Københavns Kongres og Event Award afvikles traditionen tro på Københavns Rådhus, i år den 25. april. Til at finde vinderne ud fra nomineringerne er der to fagjuryer – en for kongresser og en for sportsevents.

Baggrunden for prisuddelingen er, at København hvert år er værtsby for en lang række internationale videnkongresser og sportevents, der genererer en milliardomsætning til byen. I spidsen for disse arrangementer i København står ofte en dansk vært og/eller arrangør med afgørende betydning for, at hovedstaden hvert år tiltrækker internationale begivenheder, oplyser Wonderful Copenhagen.

Ved  Københavns Kongres og Event Award uddeles priser i fire kategorier til danske værter og arrangører af internationale kongresser og sportsevents. I hver kategori er der tre nominerede. Fælles for dem er, at de i 2017 har holdt markante kongresser eller events i København.

Der bliver uddelt priser for arrangementer holdt i 2017 i disse kategorier: Årets kongresvært for kongresser med flere end 1.000 deltagere, Årets kongresvært for kongresser med færre end 1.000 deltagere, Årets initiativpris og Årets bedste sportsevent.

De nominerede i de fire kategorier er i år:

Årets kongresvært for kongresser med flere end 1.000 deltagere:
Den Danske Dyrlægeforening – 42nd World Small Animal Veterinary Association 2017
Copenhagen Business School – European Group of Organizational Studies 2017
Region Hovedstadens Akutberedskab – European Emergency Medical Services Congress 2017

Årets kongresvært for kongresser med færre end 1.000 deltagere:
Danske Videnskabsjournalister – 4th European Conference for Science Journalists 2017
Rigshospitalet – European Meeting of Complement in Human Disease 2017
DTU Energy – International Conference on Electrolysis 2017

Årets initiativpris:
RFRSH Entertainment – BLAST Pro Series
Dansk Surf & Rafting Forbund, Friends of Cold Hawaii, Copenhagen Watersports – ISA World SUP & Paddleboard Championship 2017
UNLEASH Innovation Lab – UNLEASH 2017

Årets bedste sportsevent:
Dansk Svømmeunion – EM i Svømning
Dansk Surf & Rafting Forbund, Friends of Cold Hawaii, Copenhagen Watersports – ISA World SUP & Paddleboard Championship 2017
A Sports – Swoop Freestyle FAI World Championships

Relaterede artikler:

Møde- og eventbranchen skal atter hylde de bedste

Bella Center blandt nordiske prisvindere

Priser til den danske møde- og eventbranche

x

Læs Også

Paris ser stor vækst i kongresser

Terrorangreb afskrækker heller ikke møde- og konferencegæster fra at samles i Paris. Den franske hovedstad havde sidste år stor stigning i antal kongresser.

Bella Center skal have flere ansatte

Mens Bella Center-koncernen, BCHG, i dag har omkring 1.000 medarbejdere, forventes tallet de kommende år at vokse med nogle hundrede. Måske er der flere hoteller på vej.

Efterlyser værtsby til MICE-konference

Danske Konferencecentre har igen næste år Planner Days for konferencesteder og mødeplanlæggere. Nu kan byer i Jylland og på Fyn byde på værtskabet.

Lufthansa åbner for øget brug af bookingfunktion

Lufthansa Gruppen udvider sin eksisterende Open API-mulighed til også at omfatte bookingmulighed direkte på for eksempel hjemmesider for møde- og eventarrangører.

Comwell klar til første hotel i København

Tirsdag tager danske Comwell og partnere første spadestik til hotelprojekt til en halv milliard kroner. Comwells første hotel i København bliver også koncernens hidtil største.

PATA på rekordkurs med årlige workshops

Til efteråret indbyder PATA Danmark til sine årlige Worldwide Workshops i Aarhus og København. Allerede nu har over 50 flyselskaber, hotelkæder og destinationer meldt sig som udstillere.