Vinderne af Møde & Event Awards 2018. Foto: Kursuslex.dk

Priser til den danske møde- og eventbranche

Onsdag blev Møde & Event Awards 2018 uddelt i forbindelse med Møde & Eventmessen, der fortsætter torsdag i Bella Center.

Bag Møde & Eventmessen står Kursuslex, der i år havde arrangeret den store sammenkomst for 22. gang, mens det var femte i år at der blev uddelt Møde & Event Awards.

Der var i år otte kategorier indenfor Møde & Event Awards, disse blev uddelt af konferencier Mads Christensen ved den store festivitas der afsluttede førstedagen af årets Møde & Eventmesse, Skandinaviens største af sin art. Messen fortsætter torsdag. De otte Awards uddeles hvert år som hæder og anerkendelse fra branchens egne, professionelle brugere, oplyser Kursuslex. Der forventes i alt 2.150 besøgende til årets Møde & Eventmesse, hvor de kan møde over 300 udstillere fra MICE-branchen.

De tre nominerede i hver kategori var i Bella Center for sammen med feststemte branchekolleger at deltage i prisuddelingen. Vinderne af Kursuslex’ Møde & Event Awards findes af en jury med lutter fagfolk på området. Kategorierne omfatter blandt andet bedste mødelokaler, service, catering, event, teambuilding og foredrag.

Årets vindere:
Og disse vindere kunne i år tage hjem fra Bella Center med et diplom og en statuette:

Årets bedste foredragsbureau: Athenas

Årets bedste teambuildingl-everandør: Coastzone

Årets bedste eventbureau: Nordic Event

Årets bedste catering-leverandør: Mad med omtanke

Årets møde- og eventsted – Bedste mødekoncept: Comwell Hotel Hvide Hus Aalborg

Årets møde- og eventsted – Bedste madkoncept: Copenhagen Street Food, Papirøen

Årets møde- og eventsted – Bedste service: Comwell Hotel Aarhus

Årets møde- og eventsted – Bedste lokaler: Hindsgavl Slot

Møde & Eventmessen tiltrækker alle former for udstillere indenfor fagområder som venues, eventbureaer, foredragsholdere, cateringfirmaer, AV-udbydere og mange andre. Og trods sibiriske kuldegrader udenfor besøgte over 1.000 gæster onsdag Møde & Eventmessen i Bella Center.

Relaterede artikler:

Nominerede klar til Møde & Event Awards 2018

Aarhus vært for mødeplanlægger mekka

Her skabes de fleste jobs i Danmark

 

x

Læs Også

PATA på rekordkurs med årlige workshops

Til efteråret indbyder PATA Danmark til sine årlige Worldwide Workshops i Aarhus og København. Allerede nu har over 50 flyselskaber, hotelkæder og destinationer meldt sig som udstillere.

Kloster bliver medlem af Danhostel

Nordjyske Vitskøl Kloster er del af selvejende institution med arbejdsmarkedsuddannelser til unge med sociale og personlige udfordringer – der er planer om en uddannelse indenfor turisme.

Her er møde- og eventindustriens vindere

Otte priser blev onsdag aften uddelt ved det store Danish Events & Meetings Awards på Langelinie Pavillonen i København, hvor 240 personer deltog.

Syv danske rejsebureauer til kæmpe fagmesse

Lørdag begynder den internationale fagmesse for rejsebranchen i USA med over 6.000 deltagere – værtsby er i år Denver i delstaten Colorado.

Milling Hotels vil satse på konferencer

Hotelkæden er klar til at satse på konferencer med sin konferencebygning i Middelfart. Satsningen skal øge koncernens omsætning på konferenceaktiviteter med 40 procent.

Aarhus rykker frem blandt kongresbyerne

Den jyske hovedstad er hastigt på vej frem blandt verdens mest attraktive kongresbyer. På en ny international liste over verdens mest brugte mødebyer, er Aarhus nu på en plads som nummer 72.