Den 30. maj er det atter tid til årets DEMA - Danish Meeting & Event Award, der i år afvikles på Langelinie Pavillonen. Her foto fra sidste års DEMA; fotograf: René Bang.

Møde- og eventbranchen skal atter hylde de bedste

Den 30. maj afvikles den store årlige DEMA – Danish Meeting & Event Award, hvor der i år uddeles 8 priser. DEMA er ifølge arrangørerne det mest prestigefulde awardshow for den danske møde- og eventbranche.

DEMA18 arrangeres blandt andet af den danske afdeling af verdens største eventbranchenetværk, Meeting Professionals International, MPI. Årets DEMA finder sted 30. maj på Langelinie Pavillonen og kombineres i år med en eftermiddagsworkshop, hvor de indstillede kandidater præsenterer deres baggrund og resultater.

Ifølge arrangørerne er formålet med DEMA ”at skabe en professionel brancheplatform, der fungerer som inspirator og løftestang, ved at hylde de mest nytænkende og værdiskabende idéer, cases, indsatser og resultater i den danske møde- og eventbranche.”

Hans Ravnkjær Larsen, der i år er President for MPI Denmark, siger: ”MPI Denmark har fokus på, hvad vores medlemmer og gæster får med hjem fra vores events – det samme gælder DEMA18. Vi vil bidrage til, at man går derfra med ny inspiration som hjælper til man kan løfte niveauet på danske møder og events.”

Fokus på faglighed
Dette års juryformand ved DEMA er Mette Ravn, administrerende direktør for Vingsted Hotel & Konferencecenter. Hun siger: ”Jeg håber at jeg sammen med resten af juryen kan skabe fokus på mødebranchen og dermed fokus på møder mellem mennesker og den værdi, det skaber.”

Årets otte DEMA-kategorier er: Konferencer og faglige events, Konferencer og faglige events BTC (Business To Consumers), Non-profit-arrangement, Internt møde eller faglig event, Intern teambuilding eller incentive, Intern social event eller fejring, Low cost-møde eller –event samt Radikal fornyelse.
Der er indstillingsfrist til DEMA18 den 30. april – læs mere hjemmesiden: dema18.dk

Juryformand Mette Ravn siger: ”Vi skal som branche holde fanen højt, fagligt og udviklingsmæssigt. Vi skal hele tiden være i fremdrift og udvikle nye koncepter, det bidrager de forskellige prisers fokus med – og det gøres blandt andet ved den årlige prisuddeling DEMA18, hvor vi samtidig får forenet branchen på tværs af hele Danmark.”

Dette års DEMA har disse partnere og sponsorer: Langelinie Pavillonen & Madkastellet, Trippus, Kursuslex, ProShop Europe, Legoland Hotel & Konference, BC Hospitality Group og Dansk Erhverv.

Relaterede artikler:

De vandt årets DEMA-priser

Priser til den danske møde- og eventbranche

VisitDenmark øger fokus på MICE

x

Læs Også

Kommune opgiver kritiseret forslag

Københavns Kommune vil alligevel ikke fjerne tilskud på 2,4 millioner til kroner til Wonderful Copenhagens arbejde med at tiltrække store events til hovedstaden.

Dansk slot laver humoristisk videomarkedsføring

En række nye videoer på YouTube skal være med til at øge kendskabet til Bernstorff Slot på en humoristisk og utraditionel måde over for mødekunderne.

Forsøg med møde- og eventmesse i Fredericia

For første gang nogensinde afholdes fagmessen Meeting Live Vest, der vil have deltagelse af over 80 udstillere og flere hundrede mødeplanlæggere.

Tivoli fordobler kapacitet til møder og events

Tivoli overtager konferencelokalerne hos genboen Axelborg, der også skal huse Tivolis administration. Den flytter fra H.C. Andersen Slottet, der på sigt kan blive til et nyt hotel.

Klar til netværks- og inspirationsdag

Sammenslutningen Danske Konferencecentre prøver 29. august at give ny inspiration til afvikling af møder og konferencer hos dets medlemmer.

WoCo fastholder pres på kommune mod nedskæring

Et relativt lille beløb på 2,4 millioner kroner har fået Københavns Kommune på kollisionskurs med Wonderful Copenhagen, der bakkes op af hoteller og Københavns Lufthavn.