Rejsemagasinet Vagabond er til april klar med rejsemesse med fokus på aktiv ferie. Arkivfoto.

Klar med rejsemesse for aktiv ferie

I weekenden 6.-8. april arrangerer rejsemagasinet Vagabond i København en nyskabelse med fokus på aktiv ferie. Fredag er der B2B-workshop, mens der er åbent for publikum lørdag og søndag.

Udstillingscentret Lokomotivværkstedet i København er fra fredag den 6. april til søndag den 8. april rammen om Vagabonds nye tiltag om en rejsemesse for aktiv ferie. Vagabond forventer, at messen vil tiltrække omkring 8.000 besøgende – entreprisen er 100 kroner; dog sælges billetter i forsalg til halv pris.

Om baggrunden for den nye rejsemesse om aktiv ferie, siger Vagabonds chefredaktør, Christian Adamsen: ”Vagabond har fulgt forskellige trends siden vi startede, og vi har set dem komme og gå. Sådan er det, når man har udgivet rejsemagasiner i næsten 25 år. Men hvor mange tidligere tendenser har været konjunkturelle, fortsætter idéen om at være aktiv på sin ferierejse med at udvikle sig.”

Uanset indhold er aktiv ferie et segment, der kun vokser og vokser. Danskerne vil være aktive, når de rejser, og derfor arrangerer vi Danmarks første event for aktiv ferie, lyder det fra Christian Adamsen, der tilføjer, at arrangørerne af den nye messe stræber efter at tiltrække det højeste niveau af kvalitet, herunder at udstillere ‘besidder den rigtige viden og ekspertise’.

Et råt udstillings-venue
Lokomotivværkstedet, der ligger cirka 700 meter fra shoppingcentret Fisketorvet og lidt over en kilometer S-togstationen Dybbølsbro, er ifølge Vagabond valgt som venue, fordi Lokomotivværkstedet på samme tid både er ‘intimt, råt og tilbyder alle de muligheder, som et event omkring aktiv ferie fordrer’, hedder det.

Arrangørerne af messen indsætter shuttle busser i pendulfart fra Dybbølsbro station til Lokomotivværkstedet. Fredag den 6. april er messen åben fra klokken 14 til 17, men kun som en BtB-workshop. Lørdag og søndag er der åbent for publikum mellem klokken 10 og klokken 18.

Også rejsemesse i Øksnehallen
Vagabond arrangerer også den årlige Rejsemessen for Kvalitetsrejser, der sidste år trak 17.485 gæster til Øksnehallen i København. Rejsemessen for Kvalitetsrejser holdes i år i Øksnehallen den 20.-21. oktober.

Relaterede artikler:

Københavns rejsemesse satte ny rekord

SAS atter til stor feriemesse

Pause til københavnsk feriemesse