Den nye rejsemesse Aktiv Ferie afvikles i denne weekend i København – med publikumsadgang lørdag og søndag, 7-8. april, mellem klokken 10 og klokken 18. Arkivfoto.

Klar til aktiv feriemesse i København

Der forventes op mod 8.000 besøgende når rejsemagasinet Vagabond i weekenden har premiere på sit nye tiltag med publikumsmessen Aktiv Ferie. Fredag er der udstillersammenkomst for rejsebranchen.

I weekenden 6.-8. april arrangerer rejsemagasinet Vagabond i København sin nyskabelse med fokus på aktiv ferie. Udstillingen afvikles på Udstillingscentret Lokomotivværkstedet, der ligger tæt på shoppingcentret Fisketorvet og Dybbølsbro S-tog station. Fredag er forbeholdt B2B-workshop, mens der er åbent for publikum lørdag og søndag – entreprisen er 100 kroner.

I alt vil der være 40 udstillere på messen, oplyser Vagabonds chefredaktør, Christian Adamsen og fremhæver blandt andet, at der inde i Lokomotivværkstedet vil være en 20 meter lang vandgrav, hvor besøgende kan prøve at padle, der er et rappellingtårn og udenfor en klatrevæg.

”Vi håber på 6-8.000 publikumsbesøgende lørdag og søndag – men kommer der bare 4.000, og det er de rigtige med interesse for køb af aktiv ferie, vil det også være godt,” siger Christian Adamsen.

Rejsebranchen velkommen til udstillermiddag
Fredagen ved Aktiv Ferie er helliget rejsebranchen. Efter pre-opening på Lokomotivværkstedet er der om aftenen udstillermiddag. Der er en gratis billet per udstiller, men der kan købes ekstra billetter til middagen. Ikke-udstillere fra rejsebranchen kan også deltage, her er prisen 450 kroner. Se flere informationer på hjemmeside: Vagabond.biz

De 40 udstillere til weekendens Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet tæller rejsebureauer som Kipling Travel, MC Safari, Ruby Rejser og Vitus Rejser; der er deltagelse af turistkontorer og repræsentationer fra Cypern, Frankrig, Israel, Kroatien og Marokko, mens kun et enkelt flyselskab er med som udstiller, Air Arabia Maroc.

Om baggrunden for den nye rejsemesse Aktiv Ferie, sagde Vagabonds chefredaktør, Christian Adamsen, ved præsentationen af initiativet: ”Vagabond har fulgt forskellige trends siden vi startede, og vi har set dem komme og gå. Sådan er det, når man har udgivet rejsemagasiner i næsten 25 år. Men hvor mange tidligere tendenser har været konjunkturelle, fortsætter idéen om at være aktiv på sin ferierejse med at udvikle sig. Uanset indhold er aktiv ferie et segment, der kun vokser og vokser. Danskerne vil være aktive, når de rejser, og derfor arrangerer vi Danmarks første event for aktiv ferie.”

Aktiv Ferie er åbent for publikum lørdag og søndag mellem klokken 10 og klokken 18.

Relaterede artikler:

Sådan ser kunderne til luksusrejser ud

Husk forsikring ved udlejning via Airbnb

DRF: Strejker og lockouter er primært rejsekundens problem

x

Læs Også

Spies øger i Aalborg

Med kort varsel fik Spies tilbudt en ugentlig Jet Time-afgang i højsæsonen – valget faldt på tyrkiske Antalya. Spies øger dermed i Aalborg Lufthavn, hvor selskabet har cirka 10 procent af sin danske produktion.

289 anholdt for at fotografere kvinder på stranden

Der var sidste år 1.725 lovovertrædelser på strandene i Dubai. Det spænder fra at tage fotos af kvinder, over forstyrrelser af de badende, til at svømme i undertøj.

Ny turistrekord i New York

New York City fastholdt sidste år sin førsteplads som USA’s mest besøgte storbydestination. Byen fik 4.000 nye hotelværelser og har nu over 116.000.

BA atter til Seychellerne

Efter pause på 14 år har British Airways netop genoptaget beflyvningen af destinationen i Det indiske Ocean. Rejsende fra Seychellerne via London til Billund skal dog afsætte over 1½ døgn til rejsen.

Husk forsikring ved udlejning via Airbnb

”Mange tænker ikke over forsikring og erstatningsansvar, når de giver fremmede nøglen til deres hjem igennem udlejningstjenester,” lyder det fra forsikringsselskab.

Spanien tiltrækker stadig flere danskere

Sidste år var der over 1,7 millioner ankomster til Spanien fra danske lufthavne – næsten 166.000 flere end i 2016.