MICE-messen Nordic Meetings & Events Expo, der hidtil har heddet Møde & Eventmessen, afvikles i denne uge i Bella Center – blandt talerne er Grevinde Alexandra. Pressefoto.

Klar til de danske Møde & Event Awards 2019

På Nordic Meetings & Events Expo, tidligere Møde & Eventmessen, onsdag og torsdag i denne uge i Bella Center kan de foreløbig 1.700 tilmeldte mødeplanlæggere møde 300 udstillere.

På Nordic Meetings & Events Expo onsdag og torsdag i denne uge i Bella Center uddeles også årets Møde & Event Awards.

24 leverandører til møde- og eventbranchen er nomineret til de otte Awards, der uddeles ved messen, der tidligere hed Møde & Eventmessen – men som stadig arrangeres af Kursuslex.dk

Møde & Eventmessen har fra i år skiftet navn til Nordic Meetings & Events Expo. Navneændringen afspejler, at messen fremover udvider sit internationale fokus og gerne vil tiltrække flere udenlandske udstillere.

Mange af de nominerede til Møde & Event Award 2019 er blandt de 300 udstillere på Nordic Meetings & Events Expo. Vinderne er fundet af en bredt sammensat branchejury bestående af 11 møde- og eventplanlæggere. De nominerede i de otte kategorier er udvalgt af juryen blandt flere hundrede kandidater, indstillet af møde- og eventplanlæggere i Danmark.

De otte awards skal hædre møde- og eventbranchens bedste indenfor kategorier som bedste mødefaciliteter, koncepter, service, catering, event, teambuilding eller foredrag.

Gratis at deltage
Foreløbig har de to dage i Bella Center over 1.700 tilmeldte mødeplanlæggere – det er gratis at deltage og interesserede kan stadig tilmelde sig via Nordic Meetings & Events Expo-messens hjemmeside: nnme.dk

Nordic Meetings & Events Expo er en oplagt mulighed for denne ene gang om året at erfare, hvad der rører sig af nyt fra MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events)-branchen, oplyser Kursuslex.

Messen er ifølge arrangøren den største af sin art i Norden og besøges typisk af over 2.000 indkøbere af møder, konferencer, events og andre ydelser til MICE-arrangementer.

De nominerede er:
Årets bedste foredragsbureau
, de tre nominerede er: Athenas, Live People og One Decision.

Årets bedste teambuildingleverandør: Green Hat People, Match Racing Denmark og Midgaard Event.

Årets bedste eventbureau: Bumblebee, EventEventually og Rodkjær Event.

Årets bedste cateringleverandør: 360° Venue Catering, Madkastellet og Tasty Town.

Årets møde & eventsted med Bedste mødekoncept: Langelinie Pavillonen, Marienlyst Strandhotel og Scandic Kødbyen.

Årets møde & eventsted med Bedste madkoncept: Comwell Sorø, Severin og Sinatur-kæden.

Årets møde & eventsted med Bedste service: Bautahøj, Comwell Borupgaard og Tivoli Hotel & Congress Center.

Årets møde & eventsted med Bedste lokaler, her er de tre nominerede: Marienlyst Strandhotel, MBK Kursuslokaler og Rungstedgaard.

Relaterede artikler:

24 kandidater til danske MICE-awards

Kamp om pris som Årets Konferencecenter

Stort erhvervsrejsebureau øger salg af grupperejser