Vinderne af sidste års Møde & Event Awards. Foto: Kursuslex

24 kandidater til danske MICE-awards

24 leverandører til møde- og eventbranchen er nomineret til otte Awards, der uddeles ved Møde & Eventmessen i Bella Center. Blandt messens talere er Grevinde Alexandra.

MICE-messen Nordic Meetings & Events Expo, der hidtil har heddet Møde & Eventmessen, arrangeres fortsat af Kursuslex og afvikles i år 27-28. marts i Bella Center med deltagelse af op mod 350 udstillere fra ind- og udland.

Nordic Meetings & Events Expo, NMEE, der ifølge arrangøren er den største messe af sin art i Norden, besøges af over 2.000 indkøbere af møder, konferencer, events og andre ydelser til MICE-arrangementer.

Under NMEE uddeles igen i år otte awards for at hædre møde- og eventbranchens bedste indenfor kategorier som bedste mødefaciliteter, koncepter, service, catering, event, teambuilding eller foredrag.

De nominerede i de otte kategorier er i løbet af efteråret og denne vinter udvalgt af en neutral jury blandt flere hundrede kandidater, indstillet af møde- og eventplanlæggere i Danmark.

Alle kan stemme
Frem til 8. marts kan alle stemme på deres valg til vinderne i kategorierne, afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo. Stemmerne gennemgås med tættekam for at sikre, at den samme ikke har stemt flere gange på samme nominerede

De otte vindere får trofæerne overrakt ved awardshowet 27. marts klokken 16.30 på Nordic Meetings & Events Expo, hvor entertainer og foredragsholder Mads Christensen er vært. Alle gæster og udstillere på messen er inviteret til awardshowet.

De nominerede er:
Årets bedste foredragsbureau, de tre nominerede er: Athenas, Live People og One Decision.

Årets bedste teambuildingleverandør: Green Hat People, Match Racing Denmark og Midgaard Event.

Årets bedste eventbureau: Bumblebee, EventEventually og Rodkjær Event.

Årets bedste cateringleverandør: 360° Venue Catering, Madkastellet og Tasty Town.

Årets møde & eventsted med Bedste mødekoncept: Langelinie Pavillonen, Marienlyst Strandhotel og Scandic Kødbyen.

Årets møde & eventsted med Bedste madkoncept: Comwell Sorø, Severin og Sinatur-kæden.

Årets møde & eventsted med Bedste service: Bautahøj, Comwell Borupgaard og Tivoli Hotel & Congress Center.

Årets møde & eventsted med Bedste lokaler, her er de tre nominerede: Marienlyst Strandhotel, MBK Kursuslokaler og Rungstedgaard.

De 11 møde- og eventplanlæggere i juryen for Møde & Event Award 2019 har udvalgt de tre nominerede i hver af de otte kategorier ud af et felt på flere hundrede foreslåede kandidater. Juryen mødtes i januar, hvor de efter to afstemningsrunder fandt de tre nominerede i de otte kategorier.

Juryen består i år af Heidi Adele Cardell, Slagelse Kommune, Marianne Arvedsen, House of Partnering Conference, Kent Ewert, Commercial Upside, Susanne Svendsen, Dansk Industri, Anne Dalgaard, IDA ingeniørforeningen, Anja Normann, Welcome, Birgitte Haj, Nordisk Ministerråd, Maria Tanil Kirkegaard, NNIT, Mai-Britt Iversen, Jysk Fynske Medier, Michael Bramsnæs, TCC, og Karin Rasmussen fra Djøfs Kurser og Uddannelser.

Grevinde Alexandra
Under Nordic Meetings & Events Expo er der også en række foredrag fra eksperter fra ind- og udland. Hovednavnet bliver dog grevinde Alexandra, der på messen leverer foredraget “Mit lykkelige land,”  en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker.

Møde & Eventmessen har i år skiftet navn til Nordic Meetings & Events Expo. Navneændringen afspejler, at messen fremover udvider sit internationale fokus og gerne vil tiltrække flere udenlandske udstillere.

Der kommer flere internationale topnavne på foredrags-programmet, og der vil være flere udenlandske udstillere og gæster, siger salgs- og marketingdirektør hos Kursuslex, Olina Jægersgaard.

Relaterede artikler:

Priser til den danske møde- og eventbranche

Her er møde- og eventindustriens vindere

Cirkusbygning hyldede bedste samarbejdspartnere