Apropos præsident Trumps netop aflyste statsbesøg i Danmark hedder et af de 20 temalokaler, der åbner næste uge i Huone Kastrup, Greenland Room. Foto: Huone International.

København får stort nyt mødecenter

Med 20 konferencelokaler, hvor det største har plads til 180, åbner nyt mødecenter næste uge ved Københavns Lufthavn. Der er også plads til store events med op til 700 personer.

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger på Amager Strandvej 390, ganske tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup.

De 3.800 kvadratmeter hos Huone – der er det finske ord for ”(møde)lokale” – er indrettet i bygninger som SAS tidligere brugte. Lokalerne er nu omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter med 20 tema-indrettede lokaler restaurant, bar og fællesarealer, oplyses det.

Og et af de 20 temalokaler hedder Greenland Room, meget apropos præsident Trumps netop aflyste statsbesøg i Danmark, hvor han gerne ville købe Grønland…

Huone, som nu for første gang rykker ind i Danmark, har i forvejen mødecentre i hjemlandet Finland samt Singapore. Mødecentrets 20 lokaler ved Københavns Lufthavn varerier i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer – det største lokale har plads til 180 mødedeltagere. Derudover er der plads til store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer, oplyser Huone.

Huone Kastrup har danske Louise Adolph som administrerende direktør. PR-foto.

Klar til åbning
Selve ibrugtagningen af Huone-centret i København markeres tirsdag i næste uge med et stort Grand Opening-arrangement. Til den officielle åbningsfest har Huone inviteret potentielle nye samarbejdspartnere i blandt andet rejse- og MICE-branchen.

Evon Blomstedt, grundlægger og koncernchef for Huone, siger i en pressemeddelelse:

”Vi glæder os meget til at byde danske og internationale mødegæster velkommen hos Huone Kastrup og særligt glæder vi os til at være med til at sikre, at mødegæsterne får størst mulig succes og resultat ud af deres møde eller konference hos os.

Vi glæder os til at introducere Huone’s koncept på det københavnske mødemarked, som vi ved er et marked med meget kompetente og professionelle møde- og event planlæggere og med rigtig mange fantastiske mødesteder,” siger Evon Blomstedt.

Hun er selv med til at åbne Huone Kastrup – det sker sammen med Finlands ambassadør i Danmark, Vesa Vasara, Finlands konsul i Danmark, og erhvervsmanden Fritz Schur, der i rejsebranchen blandt andet er kendt som tidligere bestyrelsesformand for SAS. Med til at åbne Huone Kastrup er også centrets danske direktør, Louise Adolph.

Relaterede artikler:

Ny aktør i den danske mødebranche

København var Europas 7. største kongresby i 2018

Nyt firma vil arrangere møder på Bornholm