Et af de 20 mødelokaler i det kommende møde- og konferencecenter tæt på Københavns Lufthavn. Foto: Huone International.

Ny aktør i den danske mødebranche

Finske firma åbner næste år 20 møde- og konferencelokaler tæt på Københavns Lufthavn. Det største får plads til 180 personer. Direktøren har erfaring fra flere danske hoteller.

I slutningen af foråret åbner finske Huone International nye møde- og eventfaciliteter på Amager Strandvej. De 3.800 kvadratmeter er placeret i en tidligere SAS-bygning, der nu skal omdannes til full-service mødefaciliteter med 20 lokaler.

Projektet får blandt andet også restaurant – og lokalerne kan rumme alt fra små møder med få deltagere til møder med 180 deltagere i et enkelt lokale. Derudover er der plads til store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer, hedder det i pressemeddelelse.

Huone er det finske ord for lokale og Huone International har i forvejen tre full-service mødesteder i Helsinki og Singapore. Huone er grundlagt af Evon Söderlund, der også er firmaets koncernchef. Huone Copenhagen er en del af virksomhedens internationale ekspansionsplaner; målsætningen er at åbne 8-10 nye mødesteder på verdensplan frem til 2020.

Louise Adolph bliver chef for det nye møde- og konferencecenter tæt på Københavns Lufthavn.

Dansker i spidsen i Danmark
Huone International har ansat Louise Adolph, som administrerende direktør for virksomheden i Danmark.

Hun har 17 års erfaring i hotel- og mødebranchen og kommer senest fra stilling som operation manager for high-end hotellet Skt. Petri i København. Hun har ligeledes arbejdet som hoteldirektør for First Hotel G & Suites og det store konferencehotel ved Sluseholmen, Clarion Hotel Copenhagen, der nu drives af Scandic Hotels.

”Det er en spændende opgave at være med til at opbygge et helt nyt møde- og konferencested i København. Og at være med fra starten og sætte sit præg på indretningen samt være med til at ansatte de nye medarbejdere, som skal tegne det fremtidige team, er en sjov, stor og spændende udfordring,” siger Louise Adolph.

Huone Copenhagen skal i første omgang have 16-18 medarbejdere, oplyser Louise Adolph til STANDBY.dk

Relaterede artikler:

Møder i Danmark for 26 milliarder kroner

Konkurrent snupper kendt sælger fra Scandic

Nyt lufthavnshotel til en milliard kroner